Feyter als werkgever

Een familiebedrijf, volop in ontwikkeling

  • Samen bouwen aan groei van een innovatieve en flexibele organisatie;
  • Gespecialiseerd in maatwerk voor verhuur, koop, lease en servicecontracten;
  • Ruim 1000 verhuurmachines, onderhoud aan 3000 machines;
  • Feyter Forklift Services is een familiebedrijf en maakt deel uit van Feyter Group wat zijn oorsprong heeft in 1959;
  • Een internationale focus: Werkzaam in meer dan 10 landen en vestigingen in 5 landen;
  • 70 professionele, enthousiaste en gepassioneerde collega’s;
  • Een informele, no-nonsense bedrijfscultuur;
  • Regelmatig borrels en personeelsuitjes;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een informele sfeer, korte lijntjes en genoeg ruimte voor initiatieven. Het zijn zomaar 3 kenmerken van het familiebedrijf Feyter Forklift Services die het werken erg plezierig maken. Feyter Forklift Services is een erg dynamisch bedrijf met een continue groei. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op, mede doordat de organisatie altijd optimaal afgestemd moet zijn op de innovatieve wereld van de interne logistiek en material handling.

In totaal heeft de Forklift Services divisie van Feyter Group 7 vestigingen in 5 verschillende landen. In Nederland hebben we bedrijfslocaties in Terneuzen, Vlissingen en Rijswijk. Ongeacht de locatie werken alle medewerkers dagelijks samen aan hetzelfde doel: een maximale klanttevredenheid door steeds actief mee te denken in klant specifiek maatwerk en het bieden van de juiste producten en diensten.

 

Ontwikkel jezelf

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. En omdat de markt, onze klanten en jouw vakgebied voortdurend veranderen  is het belangrijk om als bedrijf mee te blijven bewegen. Daarom zijn we niet alleen constant op zoek naar talentvolle mensen, maar investeren we ook continu in de kennis en kunde van onze huidige medewerkers! Alleen zo kunnen we er voor zorgen dat het kennisniveau binnen de organisatie op peil blijft.

Je krijgt dus de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. In jouw vakgebied en als persoon!

 

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van Feyter Forklift Services profiteer je van aantrekkelijke, secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierboven wordt al de mogelijkheid benoemt om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast kan je denken aan een collectieve zorgverzekering, een bonusbeleid, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een goede pensioenregeling. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn veelal afhankelijk van je specifieke afdeling of functie.

 

Kom werken bij Feyter

Onze vacatures

Zoek jij een commerciële uitdaging, een baan in de techniek of een afwisselende, administratieve functie? Bekijk dan de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.