Thermosan Engineering

Breed scala onderdelen voor buisleidingen

Thermosan Engineering produceert onderdelen voor alle voorkomende buisleidingsystemen.

Passie voor kwaliteit

Thermosan Engineering produceert onderdelen voor alle voorkomende buisleidingsystemen ten behoeve van (internationale) ondernemingen in de chemie, petrochemie en offshore. Thermosan Engineering staat garant voor de hoogstaande productkwaliteit, het gebruik van gecertificeerde materialen en betrouwbare levertijden.

Door de uitgekiende organisatiestructuur, de gedegen materiaalkennis en het vakmanschap van onze medewerkers nemen wij in deze veeleisende markten een geheel eigen, unieke positie in.

Machinepark

Op onze locatie in Middelburg beschikken wij over moderne werkplaatsen met een hoogwaardig machinepark. Geheel afhankelijk van productomvang en -complexiteit wordt steeds de meest optimale productie efficiëntie gekozen. Bekijk ons machinepark.

Werken bij Thermosan

Thermosan Engineering is een continu groeiend bedrijf. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons technische of administratieve team te versterken. We bieden daarbij alle ruimte voor ontwikkeling. Groeien en leren zijn een continu proces. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de mogelijkheden en openstaande vacatures op onze Werken bij Feyter Group website.