Feyter Industrial Services

Multidisciplinaire machinefabriek

Specialist in machinebouw, machinale verspaning, industrie service en staalbouw.

Complexe uitdagingen zijn de drijfveer

Complexe uitdagingen zijn de drijfveer van Feyter Industrial Services. Of het nu gaat om omvangrijke of relatief eenvoudige projecten, Feyter biedt de oplossing.

Feyter Industrial Services werd in 1959 opgericht als éénmansbedrijf door Rinus de Feijter. Door de jaren heen groeide Feyter Industrial Services uit tot een multidisciplinaire machinefabriek met specialisaties op het gebied van machinale verspaning, machinebouw, industrie service en staalbouw.

Feyter Industrial Services Machinepark

Machinepark

Op onze locatie in Terneuzen beschikken wij over moderne werkplaatsen met een hoogwaardig machinepark dat bestaat uit zowel conventioneel- als CNC gestuurde bewerkingsmachines. Geheel afhankelijk van productomvang en -complexiteit wordt steeds de meest optimale productie efficiëntie gekozen. Bekijk ons machinepark.

Feyter Industrial Services Draai En Freeswerk

Kwaliteit & Veiligheid

Feyter Industrial Services levert producten en diensten van de hoogste kwaliteit met een continu streven naar maximale veiligheid en een maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen. En dat wordt onderstreept door verschillende kwaliteitskeurmerken.

foto lasrobot machinebouw feyter industrial

Projecten

Bekijk een selectie van onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Projecten
Robotica Foto Lasrobot

Robotica

Feyter Industrial Services zoekt altijd de juiste oplossing voor de klant. We denken met u mee en dragen innovatieve oplossingen aan die bijdragen aan veiliger werken in de procesindustrie.

Robotica is een belangrijk en snelgroeiend onderdeel van ons bedrijf. Zo kunnen we altijd een passende oplossing bieden, op welk gebied dan ook.

Feyter Industrial Services Werken Bij

Werken en leren bij Feyter

Feyter Industrial Services is een continu groeiend bedrijf. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons technische of administratieve team te versterken.

We bieden daarbij alle ruimte voor ontwikkeling. Groeien en leren zijn een continu proces. Feyter Industrial Services werkt daarom nauw samen met de bedrijfsscholen M-Force in Terneuzen en Vakwerk in Vlissingen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de mogelijkheden en openstaande vacatures op onze Werken bij Feyter Group website.