Over ons

Drone Foto Feyter Group Hoofdvestiging Terneuzen

Feyter Industrial Services is een multidisciplinaire machinefabriek gevestigd in Terneuzen, Zeeland. Als veelzijdig en modern bedrijf streeft Feyter Industrial Services er naar om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productie- of verwerkingsprocessen.

Wat we doen

Feyter Industrial Services is groot geworden met het bouwen van staalconstructies, het mechanisch bewerken van metalen en kunststoffen (verspanen) en het ontwikkelen en bouwen van speciaalmachines. Al sinds het begin vormen complexe uitdagingen de drijfveer van de organisatie.

Onze activiteiten zijn onderverdeeld in 4 expertises:

  1. Machinebouw
  2. Mechanische verspaning
  3. Industrie service
  4. Staalbouw
CNC Takang Bewerkingsmachine

Hoogwaardig machinepark

Naast een flexibele en servicegerichte instelling is een hoog kennisniveau dan ook vereist. Onze medewerkers zijn op een hoog opleidingsniveau werkzaam en volgen steeds de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. In onze werkplaats in Terneuzen beschikken wij over moderne werkplaatsen met hoogwaardige machines.

Foto Lasrobot Feyter Industrial Services

Van ontwerp tot montage

Van ontwerp tot constructie en uiteindelijk montage van machines en machinedelen; Onze specialisten denken graag met u mee bij het ontwerpen van machines en apparaten, bijvoorbeeld voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen. U kunt bij Feyter Industrial Services terecht voor het ontwerp, de constructie en montage van machine onderdelen en machines.

Kwaliteit is de basis

Gerenommeerde, internationale bedrijven als Cargill, Dow en Elopak maken deel uit van onze klantenkring. Maar daarnaast bedienen we ook een brede klantenkring in het MKB. We zijn er trots op om zoveel uiteenlopende bedrijven tot onze klantenkring te mogen rekenen. Kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid zijn de eigenschappen die door al deze klanten worden gewaardeerd en vormen de solide basis voor langdurige samenwerking.

Dat Feyter Industrial Services producten en diensten levert van de hoogste kwaliteit wordt onderstreept door verschillende kwaliteitskeurmerken.

Lid Metaalunie

Metaalunie lid

Op al onze offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie van toepassing. Deze voorwaarden worden aangeduid als Metaalunievoorwaarden. Deze kunt u hieronder downloaden.