Meclean dealer

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. De focus van Meclean is in alle opzichten, van ontwikkeling via testfase tot productie, gericht op de eindgebruiker(s). De nuchtere, doelgerichte benadering van Meclean resulteert in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies.

De kernwaarden functionaliteit, kwaliteit en eenvoud garanderen maximale bedrijfszekerheid. Desondanks is een professionele, snelle service belangrijk voor professionele gebruikers. Meclean hecht daarom grote waarde aan zijn servicepartners – waarbij men er van uit moet kunnen gaan dat een serviceopvolging binnen 4 uur gegarandeerd is. Meclean heeft eigen servicepunten in zowel Nederland als België, maar vertrouwd daarnaast op zijn dealernetwerk met meer dan 130 dealers in de EU.

Feyter Forklift Services is officieel dealer voor Meclean reinigingsmachines in de provincie Zeeland. We zijn met name gespecialiseerd in de veegmachinesschrobmachines en stofzuigers.

Industriële veegmachines

Met de veegmachines van Meclean hebben wij de juiste, professionele veegmachine voor iedere situatie. Van de kleine Meclean Buster 800 voor een lopende bestuurder tot de grote opzit veegmachines zoals de Meclean Buster 1800 voor de grote oppervlaktes.

De veegmachines van Meclean zijn uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem. Met dit uiterst effectieve systeem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal moeiteloos opgeveegd.

Meclean Powerscrub70 Schrobmachine Magazijn

Industriële schrobmachines

Voor alle vloersoorten, werkomgevingen en vloeroppervlakken bieden we met Meclean schrobmachines een passende oplossing. Met het gebruik van een schrobmachine wordt de vloer in één keer gereinigd en gedroogd. U heeft de keuze tussen schrobmachines voor lopende of zittende bestuurder. De keuze is geheel afhankelijk van uw bedrijfssituatie.

De schrobmachines van Meclean zijn allemaal voorzien van het unieke Active Steering System (A.S.S.) op de zuigmond. Hierdoor stuurt de zuigmond actief mee met de rijrichting en garanderen de Meclean schrobmachines een 100% droge vloer. De hoge borsteldruk levert een schonere vloer op en bespaart tijd.

Industriële stofzuigers

Met de professionele stofzuigers van Meclean bieden we krachtige oplossingen voor uw stofprobleem. Professionele compacte stofzuiger, stof-waterzuigers, industriestofzuigers en fijnstofzuigers; alle stofzuigers hebben stuk voor stuk een hoog zuigvermogen en een effectieve reinigende werking. Voor ieder stofprobleem adviseren wij u graag de geschikte stofzuiger.