CAT NPP12 20 Elektrische Pallettruck (0) +16

CAT NPP12-20

CAT

De NPP-serie van CAT is ideaal voor overwegend horizontale verplaatsingen en het laden/lossen vanwege de makkelijke bestuurbaarheid bij het manoeuvreren met pallets. Gecombineerd met de compacte afmetingen en uitstekende prestaties geeft dit de bestuurder vertrouwen en verhoogt het de productiviteit in elke toepassing. Lees verder

Hefcapaciteit 1250 - 2000 kg
Max. hefhoogte 2000 mm
Aandrijving Elektrisch
Meer specificaties  

De NPP-serie van CAT is ideaal voor overwegend horizontale verplaatsingen en het laden/lossen vanwege de makkelijke bestuurbaarheid bij het manoeuvreren met pallets. Gecombineerd met de compacte afmetingen en uitstekende prestaties geeft dit de bestuurder vertrouwen en verhoogt het de productiviteit in elke toepassing.

 

Verschillende modellen elektrische pallettrucks

Het kleinste model in de NPP-serie biedt een hefvermogen van 1250 kg. Anders dan de overige modellen in de serie is deze NPP12 te voorzien van heffende rijarmen gecombineerd met een hefmast, wat de mogelijkheid biedt om 2 pallets tegelijk te transporteren en tot 2000 mm hoogte te heffen.

Na de NPP12 is de NPP16 de volgende in de serie met een hefvermogen van 1600 kg. De CAT NPP16 is een ideale allround pallettruck voor lichtere toepassingen en klein genoeg om gebruikt te kunnen worden op tussenverdiepingen of om meegenomen te worden in vrachtwagens. De NPP16PD, een meeloop pallettruck voor dubbele pallets, kan twee pallets tegelijkertijd (boven elkaar) vervoeren voor een hogere productiviteit zonder dat bredere gangpaden nodig zijn. De uit het midden geplaatste disselarm stelt de bestuurder in staat om naast de truck mee te lopen en biedt een beter zicht.

De NPP18 en NPP20 – met respectievelijk 1800 en 2000kg hefvermogen – hebben meer capaciteit voor zwaardere lasten en intensieve werkzaamheden. Optioneel kan de NPP20 worden uitgerust met een opvouwbaar platform (NPP20N2R), bedoeld voor gebruik bij het incidenteel rijden van lange afstanden. Het ruime platform maakt het eenvoudig om gemakkelijk op- en af te stappen.

De NPP20N2E is uitgerust met hefvorken om pallets tot op een ergonomische positie te brengen van 735 mm in hoogte voor minimale fysiek
belasting bij het laden en lossen van voorwerpen (laag orderpicken).

CAT NPP12 20 Elektrische Pallettruck (1)

Optionele hefmast

Het kleinste model in de serie, de NPP12, biedt anders dan de overige modellen in de serie een hefmast als optie, wat de mogelijkheid biedt om 2 pallets tegelijk te transporteren en tot 2000 mm hoogte te heffen.
CAT NPP12 20 Elektrische Pallettruck (13)

Dubbel pallet transport

De NPP16PD, een meeloop pallettruck voor dubbele pallets, kan twee pallets tegelijkertijd (boven elkaar) vervoeren voor een hogere productiviteit
CAT NPP12 20 Elektrische Pallettruck (9)

Ergonomische bediening

De disselboom en hand van bestuurder zijn beschermd. De handgrepen zijn comfortabel en gemakkelijk vast te houden.

Standaard hefhoogte van 220 mm

Standaard biedt de CAT NPP serie een marktleidende hefhoogte van 220 mm. Ideaal bij gebruik op hellingen, laadperrons en het overbruggen van oneffenheden in de ondergrond. Ook handig bij het gebruik van gerecyclede pallets.
CAT NPP12 20 Elektrische Pallettruck (14)

Multifunctioneel display

Het multifunctioneel display toont zowel de urenteller als de accu-ontladingsmeter. Standaard aanwezig om de accu te beschermen en diepontlading te voorkomen.

Twee rijstanden

De bestuurder heeft de keuze uit twee vooraf ingestelde rijstanden: ECO en PRO. Deze zijn inschakelbaar via het contactslot met als doel om de veiligheid, energiezuinigheid en productiviteit te verbeteren.

De NPP serie bestaat uit 6 modellen met verschillende hefvermogens en uiteenlopende opties. Zo biedt de compacte NPP12 met 1250kg hefvermogen de optie om 2 pallets tegelijk te transporteren en tot 2000 mm hoogte te heffen. Ook de NPP20 biedt hoog heffende vorken - hetzij tot 735 mm - en combineert dit met een hefvermogen van 2000 kg. Dit model wordt in de specificaties hieronder uitgelicht. Voor meer informatie, download de specificatiebrochure (PDF).

 

Merk CAT
Maximale capaciteit 2000 kg
Max. hefhoogte 2000 mm
Hefcapaciteit 1250 - 2000 kg
Model NPP12-20
Aandrijving Elektrisch
Lastcentrum 600 mm
Eigen gewicht 579 kg
Maximale hefhoogte 735 mm
Lengte (excl. vorken) 653 mm
Breedte 720 mm
Draaicirkel 1526 mm
Rijsnelheid, met / zonder lading 6 km/u
Hefsnelheid, met / zonder lading 0.11 / 0.14 m/s
Batterij voltage / capaciteit 24 V / 150 Ah
Electromotor regeling AC

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division