Onderdelen

Kalmar Spare Parts Feyter Forklift Services

Stilstand kost geld! Daar zijn wij ons als geen ander van bewust. Een snelle en betrouwbare service is daarom onze prioriteit. Wij doen wij er alles aan om uw machines in optimale conditie te houden en daarvoor zijn de juiste kwaliteitsonderdelen en een betrouwbare levering cruciaal!

Snelle levering

Feyter Forklift Services beschikt over een uitgebreid magazijn met onderdelen voor alle heftrucks, verreikers, reachstackers en terminal trekkers in ons aanbod. Scherp geprijsd en snel geleverd waar ter wereld u wilt. Onze ervaren magazijnmedewerkers zoeken graag de juiste onderdelen voor u op.

Daarnaast hebben we korte lijntjes met vele fabrikanten. Daarmee zijn we in staat om – ook wanneer het onderdeel niet in onze eigen voorraad aanwezig is – snel het juiste onderdeel voor u te vinden en leveren. In vele gevallen kunt u het al de volgende ochtend in huis hebben.

A-merk onderdelen

Feyter kiest bewust voor het gebruik van A-merk onderdelen. Zoals wij van onze verhuurmachines eisen dat ze in uiteenlopende omstandigheden uitstekend functioneren, zo eist u ongetwijfeld ook dat uw machine altijd ‘up-and-running’ is. Met die hoge eisen is het belangrijk om originele onderdelen te gebruiken. Onderdelen waarvan de kwaliteit door de machinefabrikant wordt gegarandeerd.

Luchtfilter Manitou Feyter Forklift Services
Kalmar Spare Parts Feyter Forklift Services

Onderdelen bestellen

Zoekt u onderdelen voor uw heftruck, verreiker, container handler of andere machine? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Aanvragen kan via het aanvraag formulier hieronder, maar ook per e-mail (parts@feyter.com) of natuurlijk telefonisch via +31(0)115 641320.

Spare-Parts aanvraag

"*" betreft noodzakelijke velden

Onderdeel gegevens:

Vereiste documenten

Contactgegevens:

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.