Service

Feyter Forklift Services Servicebus

Voor ons is het verkopen van machines slechts het begin van onze relatie met de klant. We bieden  een brede ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van de machines. Onderdeel van onze after-sales service is technisch onderhoud, veiligheidsinspecties en de levering van reserveonderdelen.

Technische Service Monteur Feyter Forklift Services

Onderhoud en reparaties

Om storingen en stilstand bij klanten zoveel mogelijk te voorkomen, staat alles bij Feyter Forklift Services in het teken van een onberispelijke service. Een team van zo’n 40 technici zorgt er voor dat uw machines steeds in topconditie zijn. Met moderne werkplaatsen en zo’n 25 servicevoertuigen beschikken zij over al de benodigde faciliteiten om efficiënt te kunnen werken.

Bmwt Keuring Feyter Forklift Services

Veiligheidskeuringen

Feyter Forklift Services is gecertificeerd BMWT keurbedrijf. De kwaliteit van onze keuringen wordt periodiek beoordeeld door het objectieve TÜV Nederland en steekproefsgewijs door een onafhankelijke instantie gecontroleerd. Met onze deskundige keurmeesters garanderen wij dat uw heftruck, verreiker, terminal trekker of ander logistiek materiaal na goedkeuring veilig is voor inzet.

Spare Parts Feyter Forklift Manitou

Onderdelen

Stilstand kost geld! Daar zijn wij ons als geen ander van bewust. Een snelle en betrouwbare levering is daarom onze prioriteit. Feyter Forklift Services beschikt over een uitgebreid magazijn met onderdelen voor heftrucks, verreikers, reachstackers, terminal trekkers, enzovoorts.

Daarnaast hebben we korte lijntjes met vele fabrikanten. Daarmee zijn we in staat om – ook wanneer het onderdeel niet in onze eigen voorraad aanwezig is – snel het juiste onderdeel voor u te vinden en leveren.