Over Ons

Technische Service Monteur Feyter Forklift Services

Al ruim 40 jaar is Feyter Forklift Services een bijzonder veelzijdige speler op gebied van Intern Transport en Material Handling. Met onder meer heftrucks, verreikers, container handling machines, magazijntrucks, reinigingsmachines en magazijnstellingen in het aanbod, zijn wij in staat u te ontzorgen met totaaloplossingen.

Waar wij voor staan

In onze missie weerklinken de waarden van Feyter Forklift Services. Die waarden worden samengevat in de woorden Meedenkend – Oplossend – Ontzorgend. We voorzien bedrijven in totaaloplossingen voor de interne logistiek en goederenbehandeling. Met ons brede aanbod aan producten en diensten, gecombineerd met goed geschoolde medewerkers en een oplossingsgerichte mentaliteit in de hele organisatie creëren we een toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde in de vorm van kostenefficiënte, duurzame en toekomstgerichte oplossingen met als doel om klanten in staat te stellen om op een maatschappelijk verantwoordelijke, duurzame wijze en met maximale efficiëntie te ondernemen.

Kwaliteit en veiligheid

ISO certificering

Feyter Forklift Services is ISO gecertificeerd.

ISO 9001 NL

ISO 9001 EN

ISO 9001 FR

De internationale ISO 9001 norm vormt een eisenkader voor een kwaliteitsmanagementsysteem. Het ISO 9001 certificaat toont aan dat Feyter Forklift Services aan de eisen en wensen van klanten en stakeholders voldoet, de geldende wet- en regelgeving toepast, dat het rekening houdt met kansen en risico’s én dat continu verbeteren geborgd is in de organisatie.

Voorwaarden

Op al onze offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie van toepassing. Deze voorwaarden worden aangeduid als Metaalunievoorwaarden. Deze kunt u hieronder downloaden.

Focus op innovatie

Met een focus op innovatie spelen we steeds in op de laatste technieken. We denken graag met onze klanten mee om de goederenstroom zo efficiënt, duurzaam en veilig mogelijk in te vullen. Onze dealerschappen van vooruitstrevende merken helpen daar uitstekend bij.

Onze dealerschappen

Zowel op het gebied van onze service als ons productaanbod is een hoge kwaliteit onze top prioriteit. Om die reden hebben we er voor gekozen om dealerschappen aan te gaan voor gerenommeerde merken. Voor de meeste van die merken zijn we inmiddels al meer dan 25 jaar officieel partner.

Gecentraliseerde kennis

Feyter Forklift Services beschikt over 3 locaties: Terneuzen, Vlissingen-Oost en en Antwerpen. Om het maximale te halen uit de in het bedrijf aanwezige kennis, is de organisatie van Feyter Forklift Services onderverdeeld in 2 divisies: de Light Equipment Division en de Heavy Equipment Division.

Beide divisies hebben hun eigen specialisatie. Door alle kennis, expertise en middelen te centraliseren kunnen we deze efficiënt benutten. Met als uiteindelijke doel om de klant van maximale service te voorzien.

Feyter Forklift Services in Terneuzen - Zeeland

Light Equipment Division

De Light Equipment Division heeft zijn focus op magazijntrucks, heftrucks tot 10 ton, verreikers, magazijnstellingen en reinigingsmachines. Alle activiteiten op gebied van service worden aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in Terneuzen. Het werkgebied betreft Zuidwest Nederland.

 

Werkplaats Vlissingen Feyter Forklift Services 550 450 Heavy Equipment

Heavy Equipment Division

De Heavy Equipment Division is gespecialiseerd in zwaar, haven gerelateerd materieel zoals reachstackers, heftrucks boven de 10 ton en terminal trekkers. Alle service activiteiten met betrekking tot deze machines worden aangestuurd vanuit onze locatie in Vlissingen-Oost.

Het werkgebied van de Heavy Equipment Division betreft Nederland en België. Met behulp van ruim 25 servicevoertuigen en de mogelijkheid om pop-up werkplaatsen bij klanten te realiseren zorgen we voor een goede service dekking.

 

Familiebedrijf

Het huidige Feyter Group vind zijn oorsprong in het bedrijf De Feijter Staalbouw, dat door Rinus de Feijter in 1959 werd opgericht in Terneuzen. In 6 decennia groeide het bedrijf gestaag en werden steeds meer activiteiten toegevoegd. Inmiddels bestaat Feyter Group uit een diverse bedrijven onderverdeeld in 3 divisies: Forklift Services, Industrial Services en Civil Engineering.

Ondanks alle veranderingen zijn we boven alles nog steeds een familiebedrijf. Die kenmerkende sfeer die bij een familiebedrijf hoort, vind je in alle facetten bij Feyter Group terug. Een informele sfeer, korte lijntjes en genoeg ruimte voor initiatieven. Het zijn onder meer deze kenmerken die het werken erg plezierig maken. De bedrijven binnen Feyter Group zijn stuk voor stuk erg dynamisch en tonen een continue groei.

Feyter als werkgever

Feyter Forklift Services is een erg dynamisch bedrijf met een continue groei. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op, mede doordat de organisatie altijd optimaal afgestemd moet zijn op de innovatieve wereld van de interne logistiek en material handling.

Kenmerken van Feyter als werkgever:

  • Samen bouwen aan groei van een innovatieve en flexibele organisatie;
  • Feyter Forklift Services is een familiebedrijf en maakt deel uit van Feyter Group wat zijn oorsprong heeft in 1959;
  • Een zowel regionale als internationale focus: Werkzaam in meer dan 10 landen en vestigingen in 5 landen;
  • 70 professionele, enthousiaste en gepassioneerde collega’s;
  • Een informele, no-nonsense bedrijfscultuur;
  • Regelmatig borrels en personeelsuitjes;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je onze vacatures bekijken? Of van onze medewerkers horen hoe het is om bij Feyter Group te werken? Kijk dan eens op onze Werken Bij Feyter Group website .