Onderhoud en reparaties

Technische Service Monteur Feyter Forklift Services

Periodiek onderhoud van uw heftruck is een investering die zich op de lange termijn uitbetaald. Het verkleint de kans tot het minimum dat uw processen worden verstoord door problemen met machines. Feyter Forklift Services is gespecialiseerd in het onderhoud aan een breed palet aan material handling machines. Waaronder hef- en magazijntrucks, verreikers, reachstackers en terminal trekkers. Zoekt u een partner op dit gebied, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  • Onze technische dienst
  • 24/7 storingsdienst
  • Technische specialisten
  • Onderhoudscontracten
Servicebus En Vrachtwagen

Onze technische dienst

Om storingen en stilstand bij klanten zoveel mogelijk te voorkomen, staat alles bij Feyter Forklift Services in het teken van een onberispelijke service. Een team van zo’n 40 technici zorgt er voor dat uw machines steeds in topconditie zijn. Met moderne werkplaatsen en zo’n 25 servicevoertuigen beschikken zij over al de benodigde faciliteiten om efficiënt te kunnen werken.

Bij voorkeur voeren we al het onderhoud uit op locatie van de klant. Op die manier bent u immers het snelst weer volledig operationeel. Moet er echter groot onderhoud aan uw machine worden gepleegd of is er een grote reparatie vereist, dan halen wij uw machine op en brengen deze naar één van onze werkplaatsen.

24/7 storingsdienst

Heeft u onverhoopt een storing of schade? Geen probleem. Er is altijd een servicemonteur in de buurt die snel bij u ter plaatse kan zijn om het probleem te verhelpen!

Ook buiten kantooruren staat onze storingsdienst tot uw dienst, 7 dagen per week en ieder uur van de dag. Onze 24-uurs service is bedoeld om u te helpen bij noodgevallen in de avond of in het weekend. De storingsdienst is bereikbaar op ons algemene telefoonnummer (+31 (0)115 641320). Vaak kan de monteur telefonisch al van nut zijn. Is er een spoedeisende reparatie nodig, dan zal een monteur bij u ter plaatse komen om het probleem te verhelpen.

Technische specialisten

Binnen onze technische dienst worden monteurs opgeleid tot ware specialisten. En voortdurend worden zij bijgeschoold. Ieder type machine, van heftruck tot container handler, bevat immers specifieke elektrische en hydraulische techniek en de ontwikkelingen staan niet stil. Als officieel partner van onder andere Mitsubishi, CAT, Manitou, Kalmar en Terberg hebben we toegang tot de bron van al die kennis.

De rust van een onderhoudscontract

De meeste ondernemers zijn (liever) niet steeds bezig met het onderhoud van hun machines. En begrijpelijk. De focus dient vanzelfsprekend te liggen op de kerntaak van het bedrijf. Hoe makkelijk is het dan dat u deze zorg volledig bij uw leverancier kunt neerleggen?

Daarom bieden wij verschillende servicepakketten aan, ofwel onderhoudscontracten, zodat u de onderhoudsplanning helemaal uit handen kan geven. Daarbij kiest u zelf de mate van zekerheid; we kunnen het onderhoudscontract specifiek op uw wensen en eisen afstemmen.

Het is per bedrijf verschillend in welke mate het onderhoudscontract een toegevoegde waarde is, maar in het algemeen beschouwd biedt het u de volgende voordelen:

  • Een éénmalige inkoopprocedure;
  • Van tevoren weet u wat het jaarlijkse onderhoud kost;
  • Correct preventief onderhoud resulteert in minder storingen / problemen;
  • De stilstand voor het onderhoud kan vooraf worden ingepland;
  • Met het contract profiteert u van korting op de arbeidskosten.