Feyter Forklift Vrachtwagen Met Manitou Mrt Verreiker Klein

Het huren van een heftruck, magazijntruck, verreiker, container handler of andere machine is een ideale oplossing als u de machine snel nodig heeft. Maar ook als u de machine slechts voor een beperkte termijn nodig heeft – bijvoorbeeld in verband met een seizoen piek – dan is huren het meest interessant. Wanneer u vandaag contact met ons opneemt, dan kunt u vaak al de volgende dag over de gewenste huurmachine beschikken.

Voordelen van huren

Om de aankoop van een machine rendabel te maken, heeft u er het hele jaar voldoende werk voor nodig. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden werk, dan is het huren van machines economisch vaak interessanter. Met korte termijn inhuur kunt u heel snel over de juiste machine beschikken die u op dat moment nodig heeft. Maar huren heeft nog meer voordelen. Hieronder zetten we 5 voordelen op een rij!

 

Ga direct naar:

1. U houdt uw kapitaal vrij

Wanneer u een heftruck, verreiker of wat voor machine dan ook koopt, geeft u geld uit dat u ongetwijfeld ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Waarom dan niet eens kortstondige huur proberen? Als blijkt dat u de machine dermate veel gebruikt, dan kunt u in de toekomst alsnog de aankoop van de heftruck overwegen. Gebruikt u de ingehuurde heftruck niet veel, dan heeft u op de lange termijn geld bespaard.

2. Een exact beeld van de kosten

Als huurder wordt u nooit verrast met extra kosten en is het exacte prijskaartje altijd vooraf al afgestemd. Per type heftruck, verreiker, terminal trekker of reachstacker zijn de huurprijzen bekend. Onderverdeeld in een dag-, week en maandtarief. Neem direct contact met ons op als u deze wilt weten. Door het inhuren van uw materieel blijft u financieel flexibel: rente, afschrijving, verzekering en onderhoudskosten zijn geen zorg voor u als huurder. Daarnaast zijn de huurkosten volledig aftrekbaar als bedrijfskosten.

3. Een machine proberen voorafgaand aan koop

Wanneer u uiteindelijk toch voor aankoop zal kiezen, dan is het belangrijk dat u zeker weet dat u voor de juiste heftruck, verreiker of andere machine kiest. Het is immers een flinke uitgave die u doet. Om de keuze makkelijker te maken kunt u er voor kiezen om voor korte termijn een machine te huren. Zo kunt u de betreffende machine uitproberen op uw eigen bedrijfsterrein, zo lang als u dat nodig acht. Uiteindelijk heeft u heeft de keus om de huur te stoppen en over te gaan tot het kopen van de desbetreffende huurmachine, een jongere machine of zelfs een nieuwe.

4. Directe beschikbaarheid

Weet u slechts kort van te voren wanneer u een heftruck nodig heeft? Geen probleem. Eén van de grootste voordelen van korte termijn huur is dat de tijd van bestelling tot bezorging vaak zeer kort is. Zo nodig kunt u vaak de volgende dag al over de juiste machine beschikken.

Wilt u direct de huur van een heftruck, verreiker of andere machine aanvragen? Dan kan dat via het formulier onderaan de pagina. Wilt u eerst advies, dan kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen: +31 (0)115 641320.

5. Direct opzegbaar

Wanneer u de ingehuurde heftruck niet meer nodig heeft, zegt u deze middels een telefoontje of e-mail direct op. Wij halen de machine vervolgens zo snel mogelijk op. U heeft nergens omkijken naar.

Maak gebruik van onze jonge verhuurvloot

Kiest u voor huren, dan heeft u de keuze uit een breed aanbod. Ons verhuurpark bestaat met name uit heftrucks met 1.5 tot 33 ton hefvermogen – diesel, LPG en elektrisch – verreikers, terminal trekkers en reachstackers. Onze gehele vloot bestaat uit zo’n 1000 eenheden.

Met een gemiddelde leeftijd van nog geen 4 jaar is het machinepark erg jong. Dat betekent voor u dat er altijd een geschikte, kwalitatieve machine klaar staat.

Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing, dan is één van onze servicemonteurs altijd snel bij u ter plaatse om het probleem op te lossen. Onze technische dienst beschikt over 25 continu bemande servicebussen.

Huur aanvraag

"*" betreft noodzakelijke velden

DD slash MM slash YYYY
DD slash MM slash YYYY
Adres*
Invullen in het geval dat de inzet locatie afwijkt van het bedrijfsadres
Benodigd hefvermogen, hefhoogte en andere belangrijke eisen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Verhuurvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten die betrekking hebben op de terbeschikkingstelling van een huurobject en het in verband daarmee verlenen van diensten door Feyter Forklift Services zijn de Algemene Verhuurvoorwaarden van toepassing.