CAT Lift Trucks dealer

Een bekende naam met een erkende kwaliteit! Feyter Forklift Services is officieel leverancier en service partner van CAT® Lift Trucks. En daar zijn we trots op: CAT behoort tot de vooraanstaande fabrikanten van hef- en magazijntrucks. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in de materials handling sector, hebben ze een compleet assortiment robuuste, efficiënte en prestaties verhogende heftrucks ontwikkeld, zodat uw werkzaamheden efficiënt, veilig en soepel worden uitgevoerd.

CAT EP25-35 Elektrische Heftruck achter aanzicht met cabine

CAT elektrische heftrucks

Voor magazijntoepassingen zijn elektrische heftrucks ideaal, omdat ze zowel snel als gemakkelijk te manoeuvreren zijn (met name de drie-wiel trucks zoals de EP14-20 serie, die zeer kleine draaicirkels hebben). Ook in productieomgevingen zijn elektrische heftrucks perfect inzetbaar om voorraden of componenten naar een productielijn te brengen of om verpakkingsafval of andere bijproducten van de productie op te ruimen.

Naast de binnen toepassingen zijn de hedendaagse elektrische heftrucks ook probleemloos buiten in te zetten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om vrachtwagens te laden of te lossen, hetzij vanaf de achterkant van het voertuig via een verhoogd laadperron, of vanaf de zijkant (vanaf de grond). Zoals alle producten van CAT, zijn de elektrische heftrucks gebouwd om lang mee te gaan. Door robuustheid en comfort voor de bestuurder te combineren met geavanceerde technische eigenschappen, zijn ze een schoon en krachtig alternatief voor diesel- of LPG-heftrucks. Geschikt voor veel van uw binnen- en buitentoepassingen.

Cat Diesel Lpg Heftruck

CAT diesel & LPG heftrucks

Steeds strengere regelgeving op het gebied van dieselemissies en de stevige concurrentie van meer milieuvriendelijke alternatieven, zorgt er voor dat de diesel heftruck het zwaar heeft. De hierboven genoemde elektrische heftrucks zijn zo’n alternatief, maar ook de gas heftrucks zijn een uitstekende vervanger voor diesel heftrucks. Ze bieden in veel opzichten het beste van twee werelden zonder de belangrijkste nadelen van beide.

Omdat gas een veel milieuvriendelijkere brandstof is dan diesel, kunnen heftrucks op gas zowel binnen als buiten worden gebruikt. Net als elektrische heftrucks zijn gasvorkheftrucks tegenwoordig schoon en stil, maar hoeven ze tussen de diensten niet urenlang opgeladen te worden.

Maar ook al heeft diesel het zwaar, toch zijn ze in bepaalde omstandigheden nog steeds onmisbaar. De CAT serie van 1.5 tot 3.5 ton bieden we daarom ook nog steeds in een diesel variant.

Bij CAT® Lift Trucks begrijpen ze dat een efficiënte interne logistiek alleen kan worden gerealiseerd met maximale productiviteit tegen zo laag mogelijk eigendomskosten. Om gelijke tred te houden met de wereldwijde, steeds veranderende behoeften van bedrijven, streeft CAT er met zijn continue R&D inspanningen naar om voortdurend zijn heftrucks te verbeteren. Het resultaat: steeds grotere prestaties en langere onderhoudsintervallen, ook in zware omstandigheden. Alles met als doel om u uw operationele doelen te laten behalen.