Manitou Hoogheffende Handpalletwagen Feyter Forklift Services Zeeland +3

Manitou Hoogheffer

Manitou

De hoogheffende palletwagen van Manitou is verkrijgbaar met handmatig of elektrisch hefmechanisme. De hoogheffer kan als een normale handpalletwagen worden gebruikt voor pallettransport. Eenmaal aangekomen op de werkplek kunnen de vorken tot 800 mm omhoog worden gepompt om de pallet op een ergonomische werkhoogte te brengen. Lees verder

Hefcapaciteit 1000 kg
Max. hefhoogte 800 mm
Aandrijving Manueel
Meer specificaties  

De hoogheffende palletwagen van Manitou is verkrijgbaar met handmatig of elektrisch hefmechanisme. De hoogheffer kan als een normale handpalletwagen worden gebruikt voor pallettransport. Eenmaal aangekomen op de werkplek kunnen de vorken tot 800 mm omhoog worden gepompt om de pallet op een ergonomische werkhoogte te brengen.

 

Hoogheffer: Manueel of elektrisch

De hoogheffende handpalletwagen (schaarhefwagen) is een zeer eenvoudige maar effectieve manier om enerzijds pallets van A naar B te transporteren en tegelijkertijd te dienen als werkstation. De hoogheffer kan de pallets tot een hoogte van 800 mm liften waarmee de medewerker eenvoudig stukgoederen kan laden of lossen.

Met het manuele model pompt u de pallet in enkele slagen tot de gewenste hoogte. Vanzelfsprekend biedt het elektrische model net wat meer gebruikerscomfort door het vereenvoudigde heffen met behulp van een 70AH/12V batterij. Een 12V/6A lader is inbegrepen.

Beide modellen zijn verkrijgbaar in twee breedte maten: 560 mm of 680 mm over de vorken gemeten. De vorklengte bedraagt 1190 mm.

 

Polyurethaan wielen

De Polyurethaan wielen en rollen zijn ideaal voor delicate vloeren. Polyurethaan heeft een goede slijtweerstand en laat geen sporen achter. Het is superstil en duurzaam en waarborgt comfort voor de gebruiker.

 

Steunpoten

Automatische worden de steunpoten geactiveerd bij een hefhoogte van meer dan 400 mm. Daarmee blijft de stabiliteit en een perfecte veiligheid altijd gewaarborgd.

De hoogheffer van Manitou is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: Met manueel of elektrisch hefsysteem, met standaard en grote breedte over de vorken. Hieronder worden de specificaties getoond van de standaard versie met manueel heffen.

 

Merk Manitou
Maximale capaciteit 1000 kg
Max. hefhoogte 800 mm
Hefcapaciteit 1000 kg
Model Standaard
Aandrijving Manueel
Eigen gewicht 128 kg
Lengte (excl. vorken) 1190 mm
Breedte 560 mm

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Yorick Block

Accountmanager - Light Equipment Division