Missie, visie en waarden

In onze missie weerklinken de waarden van Feyter Forklift Services. Die waarden kunnen worden samengevat in de woorden Meedenkend – Oplossend – Ontzorgend. Met volledig geïntegreerde oplossingen levert Feyter Forklift Services niet alleen machines, maar een totaaloplossing die de klant haar zorgen rond interne logistiek uit handen neemt.

Onze missie

Feyter Forklift Services voorziet bedrijven in totaaloplossingen voor de interne logistiek en goederenbehandeling. Met een breed aanbod aan hoog kwalitatieve producten en diensten, gecombineerd met een oplossingsgerichte organisatie en goed geschoolde medewerkers creëren we een toegevoegde waarde. Een toegevoegde waarde in de vorm van innovatieve, kostenefficiënte, duurzame en toekomstgerichte totaaloplossingen. Met als doel om klanten in staat te stellen om op een maatschappelijk verantwoorde, duurzame wijze en met maximale efficiëntie te ondernemen.

Onze visie

Met de Light Equipment Division streeft Feyter Forklift Services na om de best beoordeelde aanbieder in intern logistieke oplossingen te zijn in de regio Zuidwest Nederland. De Heavy Equipment Division streeft na om nationaal de beste beoordeelde aanbieder te zijn in intern logistieke oplossingen, met een focus op klanten in de industrie en haven. Daarnaast wordt ook internationaal een steeds grotere rol gespeeld om bedrijven in deze sectoren te bedienen.

De klant mag vertrouwen op de deskundigheid van Feyter Forklift Services, waarbij wij adviseren wat nodig is om goederen zo efficiënt, duurzaam en veilig mogelijk van A naar B te verplaatsen. Dit kan zijn met magazijn materieel, heftrucks, verreikers en container handling machines, maar ook in toenemende mate op gebied van AGV’s (automatic guided vehicles). Met behulp van data-dashboards bieden wij de klant inzichten waarmee zij hun KPI’s op gebied van efficiency, duurzaamheid en veiligheid kunnen monitoren.