De Caluwé en Broekaart BV geldt als een ervaren bouw- en aannemersbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Een vertrouwde partner op het gebied van nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Ook als het gaat om timmerwerk en betonbouw levert het bedrijf al sinds 1992 vakwerk in de Gemeente Hulst en omliggende gemeenten. Met 15 gespecialiseerde medewerkers biedt De Caluwé & Broekaart BV altijd een totaaloplossing. Of het nu gaat om het plaatsen van een aanbouw in Terneuzen, of om de renovatie van een bedrijfspand in Hulst. Vanuit de standplaats in Graauw heeft het aannemersbedrijf al talloze bouwprojecten gerealiseerd.

Multifunctionaliteit doorslaggevend

De Caluwé en Broekaart BV beschikt over een Manitou roterende verreiker. Het gaat hierbij om een Manitou MRT-2550 Privilege +, met een bereik van 25 meter en een hefcapaciteit van 5.000kg. De machine is voorzien van een breed pakket aan toebehoren waardoor de machine voor veel uiteenlopende werkzaamheden op de bouwwerf inzetbaar is. De machine is onder meer is uitgevoerd met een hydraulische lier, dakwerkersbak, roterend vorkenbord, hoogwerkersbak en een schepbak.

Met alle verschillende toebehoren is De Caluwe en Broekaart BV in de gelegenheid om meer uiteenlopende werkzaamheden aan te nemen. Maar de machine maakt het bouwbedrijf ook flexibeler bij aangenomen werken. Door niet meer afhankelijk te zijn van leveranciers voor de inhuur van materieel worden kosten bespaard en moet geen rekening meer worden gehouden met beschikbaarheid bij leveranciers.