Den Doelder Pallets in Axel produceert jaarlijks ruim 2 miljoen pallets voor uiteenlopende klanten in West-Europa. Zowel standaard- als maatwerk pallets, in kleine hoeveelheden, maar ook voor een serie van honderdduizend. Het grootste gedeelte van de producten gaat naar de staal-, voedings- en chemische industrie. Alle producten voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen en aan de internationale regelgeving ISPM15.

Trouw aanhanger van de Manitou MSI

Voor het transport van al die pallets op het eigen terrein vertrouwd Den Doelder al sinds jaar en dag op de Manitou MSI semi-ruwterrein heftrucks. De redenen? Een uiterst nauwkeurige bediening dankzij de hydrostatische transmissie en het hoge comfort van de ruime, geveerde cabine.

  • Bestuurderscomfort
    De MSI heftrucks bieden superieure ergonomie. De volledig gesloten cabine beschermt de bestuurder tegen weersinvloeden en trillingen (dankzij uitstekende schokdempers). Als een optie bevat de cabine ook een luchtgeveerde, verstelbare stoel, een verstelbare stuurkolom en verwarming.

 

  • Robuust en wendbaar
    Van het monoblok chassis tot de speciaal ontworpen hefmasten en alle andere componenten, ieder onderdeel is ontworpen om te voldoen aan de vereisten bij de zwaarste toepassingen. Met zijn hoge stabiliteit en lage zwaartepunt kan de MSI op hellingen tot wel 32% rijden. Gecombineerd met de grote voorwielen en de hydrostatische transmissie maakt dat de semi-industriële heftruck bijzonder wendbaar.

 

  • Meervoudige vorkverstellers
    In totaal heeft Den Doelder Pallets zeven Manitou MSI heftrucks in gebruik. Allemaal met een hefvermogen van 3.5 ton en uitgevoerd met een meervoudige vorkversteller. Dankzij deze voorzetapparatuur is het mogelijk om met iedere heftruckzowel pallets als brede pakketten met hout op te pakken.