Palletstelling Feyter Forklift Services +1

Palletstellingen

Verkolf

Wanneer al uw goederen op pallets staan dan zijn palletstellingen het beste middel om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte in uw magazijn. Palletstellingen hebben als doel om op een beperkt vloeroppervlak het maximum aan opslagruimte te bieden voor uw Euro- of blokpallets, tegen een geringe investering. Lees verder

Merk Verkolf
Meer specificaties  

Wanneer al uw goederen op pallets staan dan zijn palletstellingen het beste middel om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte in uw magazijn. Palletstellingen hebben als doel om op een beperkt vloeroppervlak het maximum aan opslagruimte te bieden voor uw Euro- of blokpallets, tegen een geringe investering.

 
Bij palletstellingen staan de pallets met goederen altijd naast elkaar gepositioneerd op liggers. De liggers hangen aan weerszijde in staanders. De ruimte tussen twee staanders noemt men een veld of sectie. Tegen een wand staat meestal een enkele rij. Een dubbele rij staat meestal midden in een ruimte. De palletstelling is een overzichtelijke manier van palletopslag, waarbij iedere pallet altijd direct bereikbaar is.  

Voor alle goederen

Omdat palletstellingen leverbaar zijn in vele verschillende varianten zijn ze zeer geschikt om vrijwel alle type goederen in op te slaan. Goederen van vrijwel iedere omvang en gewicht.  

Statisch of verrijdbaar

Traditionele palletstelling zijn verankerd in de magazijnvloer. Meestal staan er niet meer dan 2 rijen tegen elkaar, zodat met gangpaden langs iedere rij alle pallets bereikbaar zijn. Het is echter ook mogelijk om voor de verrijdbare palletstellingen te kiezen om ruimte te besparen. Er zijn dan immers minder gangpaden benodigd.  

Iedere pallet bereikbaar

De traditionele palletstelling heeft als groot voordeel dat op ieder moment elke pallet in de stelling bereikbaar is met de heftruck, knikheftruck, reachtruck of ander transportmiddel.
Merk Verkolf

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.