MEV25 +6

Mitsubishi handpalletwagen

Mitsubishi

De handpalletwagens van Mitsubishi zijn eenvoudig in gebruik, maar zeer effectief. Ze zijn speciaal ontworpen om zware werkzaamheden in de detailhandel of magazijntoepassingen moeiteloos uit te voeren, met minimale onderhoudsvereisten. De ME25 serie vertegenwoordigt de topmodellen die specifiek zijn afgestemd op de Europese markt. Daarnaast zijn de modellen uit de MV25-serie verkrijgbaar als een voordeliger alternatief. De pallettrucks hebben een draagvermogen van 2,5 ton en zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het is de perfecte keuze om de productiviteit in uw magazijn te verhogen. Lees verder

Hefcapaciteit 2500 kg
Max. hefhoogte 200 mm
Aandrijving Manueel
Meer specificaties  

De handpalletwagens van Mitsubishi zijn eenvoudig in gebruik, maar zeer effectief. Ze zijn speciaal ontworpen om zware werkzaamheden in de detailhandel of magazijntoepassingen moeiteloos uit te voeren, met minimale onderhoudsvereisten. De ME25 serie vertegenwoordigt de topmodellen die specifiek zijn afgestemd op de Europese markt. Daarnaast zijn de modellen uit de MV25-serie verkrijgbaar als een voordeliger alternatief. De pallettrucks hebben een draagvermogen van 2,5 ton en zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het is de perfecte keuze om de productiviteit in uw magazijn te verhogen.

Robuust frame

De Mitsubishi handpalletwagens zijn buitengewoon duurzaam en doorstaan de zwaarste diensten, dankzij de exceptioneel sterke en verstevigde stalen constructie.

Ergonomisch ontworpen handgreep van polyamide

Deze handgreep biedt een grotere weerstand tegen extreme temperaturen in vergelijking met een traditionele stalen bedieningshendel. Dit maakt het werken onder verschillende omstandigheden (zoals in koelruimtes) gebruiksvriendelijker en bovendien veel veiliger.

Compact design met een kleine draaicirkel

Ongeëvenaarde wendbaarheid in kleine ruimtes dankzij een stuurhoek van 210°. Op deze manier kunt u smalle gangpaden behouden en tegelijkertijd de productiviteit verhogen.

Officieel Mitsubishi dealer

Feyter Forklift Services is officieel Mitsubishi heftruckdealer voor de regio Zeeland en West-Brabant. Een palletwagen of heftruck nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan of loop eens binnen in één van onze vestigingen in Terneuzen of Vlissingen.

Merk Mitsubishi
Maximale capaciteit 2500 kg
Max. hefhoogte 200 mm
Hefcapaciteit 2500 kg
Aandrijving Manueel

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.