Mitsubishi Forklift Trucks

Feyter Forklift Services is de officiële dealer voor Mitsubishi Forklift Trucks in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Met Mitsubishi Forklift Trucks beschikken we over heftrucks en magazijntrucks met de kwaliteit van een wereldmerk, waarmee het uitstekend in het rijtje aan dealerschappen van Feyter Forklift Services past naast bekende merken als CAT Lift Trucks, Manitou, Kalmar en Terberg.

Heftrucks en magazijntrucks

Mitsubishi Forklift Trucks is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van intern transport. Tot het aanbod behoren vorkheftrucks, reachtrucks, orderverzamelaars en pallettrucks. Het enorme productportfolio bestaat uit zo’n 150 verschillende modellen. Dit stelt ons als uw dealer en adviseur in staat om de juiste heftruck te leveren voor iedere inzet.

Het gebruik van duurzame materialen en intelligente motormanagement systemen verlengen de levensduur van iedere truck en beperken het onderhoud. De ‘Rapid-Access’ functionaliteiten maken het alle gebruikers bovendien gemakkelijk om routinecontroles uit te voeren waarmee een goed onderhoud wordt gegarandeerd en de bedrijfskosten worden verlaagd.

Mitsubishi EDiA-XL elektrische heftruck in houthandel

Elektrische heftrucks

Werk groen, werk schoon! Mitsubishi Forklift Trucks heeft een breed programma met bekroonde, elektrisch aangedreven heftrucks. Ze zijn inzetbaar voor de zwaarste taken en lange ploegendiensten. Inzetbaar zowel binnen als buiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Het assortiment omvat laadvermogens van 1,4 tot 5,5 ton. Alle modellen zijn voorzien van royale specificaties en geavanceerde functies als standaard.

De Mitsubishi EDíA serie:

Mitsubishi Grendia Em Diesel Lpg Heftrucks Dealer Feyter Forklift Services 12

Diesel en LPG heftrucks

De Mitsubishi GRENDiA heftrucks zijn ontwikkeld met het oog op maximale productiviteit. Met hun robuuste bouw, hoge stabiliteit en diverse functies gericht op een goede ergonomie zijn de gebruiksvriendelijke werkpaarden bij vele wereldwijd geliefd. Door hun lage brandstofverbruik, duurzame onderdelen en een onderhoudsarm ontwerp zijn de GRENDiA heftrucks zakelijk een heel logische keuze. De machines worden bovendien standaard geleverd met een reeks geavanceerde functies, die hun geld meer dan waard zijn.

De Mitsubishi GRENDíA serie:

Mitsubishi RB16 25 Reach Truck (10)

Magazijntrucks

Naast de interne transportmiddelen van Mitsubishi Forklift Trucks levert Feyter Forklift Services ook een volledig aanbod van magazijnstellingen. Dankzij deze combinatie kunnen wij u adviseren en voorzien in een totaaloplossing bij de inrichting van uw magazijn. Door machines en inrichting optimaal op elkaar af te stemmen wordt het maximale uit de beschikbare ruimte gehaald.

Na in gebruik name van het magazijn verzorgt Feyter Forklift Services ook het onderhoud. In overleg kan een jaarlijkse veiligheidsinspectie uitgevoerd worden voor zowel machines als magazijnstellingen. Zo bent u er zeker van dat er veilig kan worden gewerkt en dat wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen.

AGV: Geautomatiseerd intern transport

In de laatste jaren heeft Mitsubishi Forklift Trucks een indrukwekkend track-record opgebouwd als het gaat om complete oplossingen voor Automated Guided Vehicles. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het aanbod van Rocla, wat eveneens onderdeel is van Mitsubishi Logisnext Europe. Ook Feyter Forklift Services maakt van deze expertise gebruik en past zich hiermee aan, aan de snel veranderende wereld van ‘material handling equipment’.

Het doel van een AGV-oplossing is om de efficiëntie van de interne logistiek te verbeteren om zo de kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten. Door automatisering kunnen indrukwekkende kostenbesparingen worden bereikt, vooral wanneer personeel in ploegendienst werkt of langere transfers moet verwerken. Personeel kan worden gespaard voor meer veeleisende en plezierige taken in plaats van routinematige overdrachten. Daarnaast verhoogt het gebruik van automatisering de veiligheid van de werkruimte.