Mitsubishi Grendia Em Diesel Lpg Heftruck Dealer Feyter Forklift Services 00 +11

Mitsubishi GRENDiA-ES

Mitsubishi

De oersterke Mitsubishi GRENDiA-ES diesel en LPG heftrucks bieden een krachtige combinatie van hoge efficiëntie en lage emissies. De GRENDiA-ES heftruck is ontwikkeld voor maximale productiviteit van de bestuurder bij zo laag mogelijke bedrijfskosten. De serie bestaat uit 7 modellen, variërend van hefcapaciteiten van 1.5 tot 3.5 ton. Lees verder

Hefcapaciteit 1500 - 3500 kg
Max. hefhoogte 7000 mm
Aandrijving LPG / Diesel
Meer specificaties  
Download PDF

De oersterke Mitsubishi GRENDiA-ES diesel en LPG heftrucks bieden een krachtige combinatie van hoge efficiëntie en lage emissies. De GRENDiA-ES heftruck is ontwikkeld voor maximale productiviteit van de bestuurder bij zo laag mogelijke bedrijfskosten. De serie bestaat uit 7 modellen, variërend van hefcapaciteiten van 1.5 tot 3.5 ton.

 

Mitsubishi Grendia-ES diesel / LPG heftrucks

De GRENDiA heftrucks van Mitsubishi zijn ontwikkeld met het oog op maximale productiviteit. Met hun robuuste bouw, hoge stabiliteit en diverse functies gericht op een goede ergonomie zijn de gebruiksvriendelijke werkpaarden bij vele bedrijven wereldwijd. Door hun lage brandstofverbruik, duurzame onderdelen en een onderhoudsarm ontwerp zijn de GRENDiA heftrucks zakelijk een heel logische keuze. De machines worden bovendien standaard geleverd met een reeks geavanceerde functies, die hun geld meer dan waard zijn.   Sinds jaar en dag produceert Mitsubishi al heftrucks en werkt het nauw samen met de mensen die deze besturen. Deze ervaring uit zich in een reeks aan eigenschappen - de één eenvoudig, de ander geavanceerd - die het werken met de heftrucks eenvoudiger en effectiever maken. Het zicht rondom is goed en geven de bestuurder het vertrouwen om snel te kunnen werken. De pedalen hebben een bekend uiterlijk uit de auto industrie en zijn in een dusdanige hoek gepositioneerd dat deze de hele dag prettig zijn in gebruik. Ook de overzichtelijke en ruime cabine  zorgen voor een fijne werkplek, wat de bestuurder in staat stelt het maximale uit zichzelf te halen.    

Goed voor uw bedrijf

Volgestopt met geavanceerde functies blinken de Mitsubishi heftrucks vooral uit in zeer intensieve toepassingen met zwaar tilwerk. Krachtige motoren - uiteraard van Mitsubishi zelf - liggen daarbij aan de basis. Om deze motoren maximaal productief te houden zijn ze voorzien van een drievoudige bescherming tegen stof. Namelijk middels een bodemscherm, gesloten wielkasten en een 'cyclone' luchtfiltersysteem. Allemaal standaard.    

Kiezen voor diesel, LPG of elektrische heftrucks?

In Nederland mogen heftrucks met verbrandingsmotoren niet in alle situaties worden ingezet. Zeker indoor gelden daarbij restricties. Hoe het precies zit met de wettelijke verplichting om diesel heftrucks te weren in binnen situaties, leest u in onze kennisbank. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Robuust chassis

De robuuste constructie zorgt voor een hoge mate van stabiliteit, stijfheid en bescherming. De volledige bodemplaatconstructie beschermt de motorruimte tegen binnendringen van vuil, stof en water voor een lange levensduur van de motor.

Doorzicht mast

De zwaar uitgevoerde mast met onbelemmerd zicht biedt ongeëvenaard zicht op vorkpunt en lading, voor snellere doorlooptijden en minder schade.

Hydraulica

Het krachtige hydraulisch systeem biedt een hoog restvermogen voor het comfortabel hanteren van zwaardere ladingen.

Integrated Presence System

Het Integrated Presence System (IPS) blokkeert elke beweging van de truck en mast als de bestuurder niet op zijn stoel zit en geeft een waarschuwingssignaal voor veiligheidsgordel en handrem.

Interne diagnosesystemen

Interne diagnosesystemen en gedetailleerde storingsdiagnose waarschuwen via een computerverbinding bestuurders en onderhoudsmonteurs voor problemen, zorgen voor een snellere reparatie en voorkomen schade.
Merk Mitsubishi
Maximale capaciteit 3500 kg
Max. hefhoogte 7000 mm
Hefcapaciteit 1500 - 3500 kg
Model FG35N
Aandrijving LPG / Diesel
Transmissie Powershift
Lastcentrum 500 mm
Eigen gewicht 4630 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2
Lengte (excl. vorken) 2795 mm
Breedte 1290 mm
Draaicirkel 2440 mm
Rijsnelheid, met / zonder lading 16.5 / 18.0 km/u
Motor, merk CAT
Motor, type GK25E (diesel: D04EG)
Motor, vermogen 47 kW (diesel: 36 kW)

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Yorick Block

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Yorick Block

Accountmanager - Light Equipment Division