CTB magazijntrucks

De palletwagens van CTB staan voor innovatie en eenvoud op het gebied van magazijntrucks en intern transport. De focus ligt daarbij op de kleinere, elektrische magazijntrucks tot zo’n 2500 kg hefvermogen. Met name interessant voor toepassingen in retail, productie en distributie.

CTB EPT-12 EZ Lithium Palletwagen 5

Over CTB

CTB is gespecialiseerd in lithium-aangedreven, compacte magazijntrucks. Het merk biedt een breed scala aan producten om aan de individuele behoefte van elke klant te voldoen, van incidentele operaties tot toepassingen met meerdere ploegen in magazijnen of distributiecentra op hoogfrequent niveau.

Webshop

Voor het eenvoudig en snel bestellen van de CTB elektrische pallettrucks heeft Feyter Forklift Services de webshop Heftruck.Shop in het lever geroepen. Met Heftruck.Shop streven wij er naar om bedrijven in heel Nederland intern transportmaterieel te bieden op een laagdrempelige, eenvoudige en snelle manier.

Het aanbod bestaat uit handpalletwagens, elektrische palletwagens tot 3.000 kg, elektrische stapelaars en compacte orderpickers voor lage tot middelhoge niveaus. Alle producten in het assortiment zijn van de merken CTB en Manitou.