FFS Manitou MSI Semi Ruwterrein Heftruck 1 +10

Manitou MSI 25-35

Manitou

De MSI heftruck van Manitou is multifunctioneel en uniek in zijn soort. Het semi-industrieel design geeft de MSI een uitzonderlijke stabiliteit. Dat stelt de heftruck in staat om op onverhard terrein te werken en obstakels (zoals stoepranden) eenvoudig te trotseren. De MSI is daarmee een ideale tussenoplossing voor situaties waarbij een industriƫle heftruck te kort schiet en een ruwterrein heftruck niet nodig / te groot is. De Manitou MSI heftrucks zijn met name geliefd in de houtindustrie, papierindustrie, recycling en betonsector. Lees verder

Hefcapaciteit 2500 - 3500 kg
Max. hefhoogte 6000 mm
Aandrijving Diesel
Meer specificaties  
Download PDF

De MSI heftruck van Manitou is multifunctioneel en uniek in zijn soort. Het semi-industrieel design geeft de MSI een uitzonderlijke stabiliteit. Dat stelt de heftruck in staat om op onverhard terrein te werken en obstakels (zoals stoepranden) eenvoudig te trotseren. De MSI is daarmee een ideale tussenoplossing voor situaties waarbij een industriële heftruck te kort schiet en een ruwterrein heftruck niet nodig / te groot is. De Manitou MSI heftrucks zijn met name geliefd in de houtindustrie, papierindustrie, recycling en betonsector.

 

Manitou is wereldwijd een bekende naam op het gebied van ruwterrein machines, zoals ruwterrein heftrucks, verreikers en hoogwerkers. Het ontwerp van de eerste ruwterrein heftruck, de MC5, is waar het voor Manitou allemaal mee begon in de jaren 50 van de vorige eeuw. Met deze uitvinding verwierf het bedrijf wereldwijde bekendheid. Met alle opgedane ervaring sindsdien is de huidige Manitou ruwterrein heftruck het beste product beschikbaar in deze markt.

 

Feyter Forklift Services is al ruim 25 jaar officieel dealer van Manitou voor verkoop, lease en verhuur, maar ook het onderhoud aan heftrucks, verreikers en hoogwerkers in Zuidwest Nederland (Zeeland, Brabant, Zuid-Holland). In al die jaren hebben wij een ruime ervaring opgebouwd wat een adequate service aan uw heftrucks garandeert.

FFS Manitou MSI Semi Ruwterrein Heftruck Praktijk 9

Hydrostatische aandrijving

De hydrostatische transmissie van de Manitou MSI zorgt voor een bijzonder soepel en efficiënt rijgedrag. Nauwkeurig en in volledige veiligheid. Naast het dynamisch remmen kan de truck ook door vertraging van de hydrostatische transmissie worden afgeremd.
FFS Manitou MSI Semi Ruwterrein Heftruck Praktijk 4

Wendbaarheid

Met zijn lage zwaartepunt en hoge stabiliteit kan de MSI op hellingen van 24% tot wel 32% rijden (afhankelijk van het exacte type). Gecombineerd met de grote voorwielen en de hydrostatische transmissie maakt dat de semi-industriële heftruck bijzonder wendbaar.

Robuust

Van het chassis tot de speciaal ontworpen hefmasten en alle andere componenten, ieder onderdeel is ontworpen om te voldoen aan de vereisten bij de zwaarste toepassingen.

Bediening

Standaard zijn alle hydraulische bedieningsfuncties gegroepeerd in de ergonomisch geplaatste mechanische hendels. Het omhoog / omlaag brengen van de vorken, het kantelen van de mast en de bediening van een eventueel voorzetstuk. Optioneel kunt u ook kiezen voor de JSM Joystick zoals die wordt toegepast bij de Manitou verreikers. Daarmee heeft u alle functies, inclusief de voor- en achteruitrijschakelaar in uw hand.

Comfortabele cabine

De MSI heftrucks bieden een superieur bestuurders comfort. De (optioneel) volledig gesloten cabine beschermt de bestuurder tegen weersinvloeden en trillingen. Als een optie bevat de cabine ook een luchtgeveerde, verstelbare stoel, verwarming, airconditioning en tal van andere opties.

Diversiteit aan banden

Lagedrukbanden absorberen schokken bij het rijden over stoepen, kuilen en andere obstakels. Ook bieden ze perfecte tractie op een hellende ondergrond. Met een breed assortiment aan verschillende banden is het makkelijk de machine te optimaliseren naar uw specifieke bedrijfsomstandigheden.

Deze serie Manitou MSI 25-35 semi ruwterrein heftrucks bestaat uit 3 modellen met hefvermogens van 2.5, 3.0 en 3.5 ton. Hieronder tonen we de specificaties van de 3.5 ton versie.

 

Merk Manitou
Maximale capaciteit 3500 kg
Max. hefhoogte 6000 mm
Hefcapaciteit 2500 - 3500 kg
Model MSI35
Aandrijving Diesel
Lastcentrum 500 mm
Eigen gewicht 4780 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2
Maximale hefhoogte 6000 mm
Lengte (excl. vorken) 3139 mm
Breedte 1330 mm
Draaicirkel 2680 mm
Rijsnelheid, met / zonder lading 21 km/u
Hefsnelheid, met / zonder lading 0.5 m/s
Daalsnelheid, met / zonder lading 0.5 m/s / 0.3 m/s
Motor, merk Kubota
Motor, type D1803 CRT E5B
Motor, vermogen 37 kW

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division