Manitou Mrt2660 Roterende Verreiker (4) +15

Manitou MRT-2660 V+

Manitou

De Manitou Vision+ serie bestaat uit 6 modellen. Stuk voor stuk krachtige roterende verreikers, inzetbaar voor ieder type terrein. De machines variƫren in hefvermogen en hefhoogte. Deze MRT-2660 biedt een hefvermogen van 6.000kg en een hefhoogte van 26 meter. Lees verder

Maximale capaciteit 6000 kg
Max. hefhoogte 25900 mm
Aandrijving Diesel
Transmissie Hydrostaat
Meer specificaties  
Download PDF

De Manitou Vision+ serie bestaat uit 6 modellen. Stuk voor stuk krachtige roterende verreikers, inzetbaar voor ieder type terrein. De machines variëren in hefvermogen en hefhoogte. Deze MRT-2660 biedt een hefvermogen van 6.000kg en een hefhoogte van 26 meter.

 

Al decennia zijn de roterende verreikers van Manitou onmisbaar voor vele professionals in de industrie en de bouw. Het zijn de ultieme, multifunctionele machines op de werf inzetbaar als verreiker, compacte kraan en als hoogwerker.

Met de in 2021 geïntroduceerde Manitou MRT Vision+ serie is het concept van de roterende verreiker een nieuw tijdperk in gegaan. Een nieuwe cabine, nieuwe bediening, andere constructie van de mast, nieuw onderwagenchassis, een ander merk motor, en nog veel meer. De nieuwe generatie zorgt – net als de voorgaande Privilege serie destijds – voor een grote stap voorwaarts op gebied van productiviteit, gebruikscomfort en efficiëntie.

 

De nieuwe generatie roterende verreikers

De Manitou roterende verreiker (MRT) is één van de meest gebruikte machines in de bouwsector. Een onmisbaar hulpmiddel voor veel bedrijven, ongeacht hun activiteit: metselwerk, dakbedekking, structuur, gevelbekleding, renovatie, tunnelbouw, … Dankzij de geavanceerde prestaties optimaliseert de MRT het werk van laden / lossen, transporteren en verplaatsen van goederen op alle soorten werkterreinen – ook op het meest ruige terrein – en zorgt zo voor optimale efficiëntie, veiligheid en comfort.

Het hedendaagse aanbod roterende verreikers van Manitou is opgebouwd uit 2 series: MRT Vision en MRT Vision+. De Manitou MRT-2260 is onderdeel van de Vision+. Deze serie vervangt de voorgaande MRT Privilege+ en biedt krachtigere modellen in termen van capaciteit, zicht en comfort.

 

Over de Manitou MRT-2260 VISION+

De Manitou MRT-2260 is een krachtige roterende verreiker voor ieder type terrein. De 3-in-1 machine is inzetbaar als verreiker, compacte kraan en hoogwerker dankzij het grote aantal hulpstukken. Dat maakt de MRT een ultieme veelzijdige machine voor maximale prestaties op uw bouw- en industriële locaties.

Dankzij de 360° rotatie en het uitzonderlijke zicht vanuit de cabine kunt u gemakkelijker werkzaamheden uitvoeren zonder de machine te moeten verplaatsen. De vijfhoekige vorm van de mast zorgt voor een nauwkeurige beweging en stabiliteit van de machine. Uitgerust met legio aan slimme functies voor optimaal gebruik en maximale veiligheid, is de Manitou MRT-2260 de machine die u niet kunt missen!

 

Bekijk de Manitou MRT VISION+ in 360°

 

Voordelen van de Manitou MRT VISION+ roterende verreikers

 • Bestuurderscomfort
  Manitou MRT Vision+ verreikers zijn krachtige, veilige, nauwkeurige, stabiele en veelzijdige machines. De bestuurder wordt uitzonderlijk zicht geboden dankzij de panoramische cabine, met toegang tot de machine vanaf 4 zijden. De bestuurder zal het grote, ultra-intuïtieve touchscreen waarderen, dat zelfs met handschoenen aan werkt. De overdrukcabine zorgt voor een gezonde werkomgeving en extra geluidsisolatie.

 

 • De nieuwe Manitou MRT’s zijn ‘Smart’
  Deze nieuwe generatie roterende verreikers zijn intelligente machines. Een voorbeeld daarvan is de dubbele “capacitieve” joystick, welke zijn uitgerust met een detectiesensor om bewegingen te beveiligen en risico’s te beperken. Voor het werk in de donkere uren kan worden gekozen voor 360 ° -verlichting, inclusief 5 koplampen, geplaatst aan de uiteinden van de machine.

 

 • Kies voor een connected machine
  Daarnaast kunt u met Easy Manager kiezen voor een ‘connected’ machine. Daarmee volgt u de positie van uw machine 24 uur per dag in real time en optimaliseert u de operationele follow-up. Geniet van een grote hoeveelheid aan informatie over uw machine(s) die toegankelijk is op pc, tablet of smartphone. Visualiseer de prestaties van de machine in een grafisch format dat gemakkelijk te volgen en te interpreteren is.

 

 • Radiografische bediening
  De MRT Vision+ is uitgerust met een nieuwe radiografische afstandsbediening met geïntegreerd display, waarmee u uw lading volledig kunt bedienen. De veiligheid wordt vergroot met akoestische en visuele indicatoren die de bestuurder informeren in geval van overbelasting of overmatig kantelen.

 

 • Hogere productiviteit
  Ten slotte zijn de bewegingssnelheden met 30% toegenomen in vergelijking met de vorige generatie, waardoor snellere responstijden mogelijk zijn voor meer productiviteit.

 

 • Lagere eigendomskosten
  De MRT Vision+ is standaard voorzien van ECO-MODE. Dit systeem vermindert het brandstofverbruik onderweg aanzienlijk, doordat het motortoerental automatisch wordt aangepast aan de behoeften van de transmissie. Het optionele ECO-STOP-systeem beperkt het motorgebruik en dus de slijtage en het brandstofverbruik. De urenteller is gebaseerd op de werkelijke werkuren. De nieuwe Stage V motor van Yanmar zorgt – naast minder lawaai en lagere emissies, voor een lager brandstofverbruik.

 

 • Multifunctioneel
  De Manitou roterende verreikers zijn echte werktuigdragers waarop u eenvoudig één van de vele Manitou aanbouwdeel kunt bevestigen. Zo kunt u de machine specifiek aanpassen voor uw toepassingen. Het aanbod aan voorzetstukken voor de Manitou MRT’s bestaat uit ruim 20 producten, waaronder uiteenlopende platforms, kraanarmen, winches / lieren en (roterende) vorkenborden.

 

 • Automatische herkenning aanbouwdelen
  De MRT verreikers zijn standaard uitgerust met het E-RECO aanbouwdeel herkenningssysteem. Het detecteert en analyseert het aanbouwdeel om het bijbehorende werkbereik voor u in te stellen en u te helpen de parameters van de machine te optimaliseren. Zo wisselt u eenvoudig en snel tussen de diverse toebehoren, zoals de dakwerkersbak – standaard manbak – aluminium manbak – roterend vorkenbord – hydraulische lieren en kraanarmen.

 

 • Optioneel hybride
  Het Manitou Bi-Energy systeem is een verwijderbaar blok dat het mogelijk maakt de machine te gebruiken in emissieloze modus voor hydraulische bewegingen wanneer de machine gestabiliseerd is. De machine werkt zonder uitlaatgassen en zonder geluidsoverlast met een lager verbruik!

 

Koop, huur of lease een Manitou roterende verreiker

Wilt u meer informatie over de aanschaf, het leasen of huren van een Manitou MRT roterende verreiker, vraag dan meer informatie of een offerte op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Walk Around video

In deze Walk Around video laat de Product Manager van Manitou u alle ins en outs zien van de Manitou MRT Vision Plus roterende verreiker.
Manitou MRT2260 Roterende Verreiker (18)

3-in-1 machine

De 3-in-1 machine is inzetbaar als verreiker, compacte kraan en hoogwerker dankzij het grote aantal hulpstukken. Dat maakt de MRT een ultieme veelzijdige machine voor maximale prestaties op uw bouw- en industriële locaties.
Manitou Mrt 2260 Verreiker Details 6

Panoramisch zicht

Het nieuwe panoramische ontwerp van de cabine biedt de bestuurder een uitzonderlijk zicht op de omgeving.
Manitou Mrt 2260 Verreiker Details 8

Altijd eenvoudig toegang tot de machine

Toegang aan alle 4 zijden van de machine ! Gemakkelijker toegang tot de chassisvloer, ongeacht de positie van het bovendeel, dankzij het nieuwe systeem van geïntegreerde toegang aan 4 zijden van de machine.
Manitou Mrt 2260 Verreiker Details 10

Modulaire oppervlak voor stabilisatie

Door het telescopische schaarontwerp van de stabilisatoren kunnen ze indien gewenst gedeeltelijk worden uitgeklapt. Handig in geval van obstakels of op een smalle bouwplaats.
Manitou Mrt2570 Vision Plus Roterende Verreiker 1

Nauwkeurigheid telescoopmast

De vijfhoekige vorm maakt de telescooparm stijver en zorgt voor een perfecte geleiding van de elementen ertussen. Zijdelingse spellingen worden aanzienlijk verminderd.
Manitou Mrt2570 Vision Plus Roterende Verreiker 2

Overdruk cabine standaard

Garandeert een gezonde werkomgeving en extra geluidsisolatie.

Optioneel: Bi-Energy (hybride)

Het Bi-energy systeem is een verwijderbaar blok dat het mogelijk maakt de machine te gebruiken in de emissieloze modus voor hydraulische bewegingen wanneer de machine gestabiliseerd is. De machine werkt zonder uitlaatgassen en zonder geluidsoverlast voor een lager verbruik!

Touchscreen met real-time lasttabellen

Dankzij het grote, intuïtief 12,1" touchscreen kunt de gebruiker snel met de machine aan de slag. Het scherm werkt ook met handschoenen. Naast bediening via aanraking kan het scherm ook via een extra navigatietoets worden bediend. Om de positie van de lading in real time te volgen worden dynamische lasttabellen op het scherm weergegeven.

Een intelligente en veilige machine

Stel softwarematig het werkgebied in om terugkerende handelingen op een overvol bouwterrein veilig uit te voeren. De dubbele "capacitieve" joysticks met geïntegreerde detectie-sensoren voorkomen onbedoelde bewegingen.

Eco-Lift

Druk gewoon op een knop en het motortoerental wordt automatisch aangepast om de optimale oliestroom te sturen en de hydraulische lier de beste snelheid te laten kiezen.

Touchscreen met real-time lasttabellen

Dankzij het grote, intuïtief 12,1" touchscreen kunt de gebruiker snel met de machine aan de slag. Het scherm werkt ook met handschoenen. Naast bediening via aanraking kan het scherm ook via een extra navigatietoets worden bediend. Om de positie van de lading in real time te volgen worden dynamische lasttabellen op het scherm weergegeven.

Vermindering van verbruik en omgevingsgeluid

De nieuwe Stage 5 motor zorgt voor een lager brandstofverbruik en een significante verbetering voor het milieu in de vorm van een lagere uitstoot van emissies.
Manitou MRT2260 Roterende Verreiker radiografisch

Nieuwe radiografische besturing

De radiografische besturing met geïntegreerd display maakt een nauwkeurige behandeling van goederen mogelijk. U kunt de machine ook vanuit de werkbak en van afstand verplaatsen.
Merk Manitou
Maximale capaciteit 6000 kg
Max. hefhoogte 25900 mm
Model MRT-2660 Vision+
Aandrijving Diesel
Aandrijflijn 4x4
Transmissie Hydrostaat
Eigen gewicht 18000 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2x
Breedte 2.50 m
Rijsnelheid, met / zonder lading 40 km/h
Motor, merk Yanmar
Motor, type 4TN107FTT-6SMU1 (Stage V)
Motor, vermogen 156 pk

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

DD slash MM slash YYYY
DD slash MM slash YYYY
Adres*
Invullen in het geval dat de inzet locatie afwijkt van het bedrijfsadres
Benodigd hefvermogen, hefhoogte en andere belangrijke eisen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division