Feyter Forklift Services

Specialist in material handling

Met onder meer heftrucks, verreikers, container handlers, magazijntrucks en magazijnstellingen in het aanbod, bieden we een oplossing voor iedere uitdaging op gebied van intern transport en material handling.

Sector specialisaties

Bekijk per sector welke oplossingen wij te bieden hebben.

Technische Service Monteur Feyter Forklift Services

Ontzorgen van A tot Z

Van advies bij de aankoop door onze accountmanagers tot het snel en effectief oplossen van storingen door onze servicemonteurs. We staan op ieder moment voor u klaar!

Onze werknemers zijn specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Met behulp van moderne werkplaatsen, ruim 25 servicevoertuigen en alle benodigde kennis die u van een officieel dealer mag verwachten, zijn wij in staat om u van A tot Z te ontzorgen. Met als doel: een maximaal rendement van uw magazijntruck, heftruck, verreiker, container handler of welke machine dan ook.

Spare Parts Feyter Forklift Manitou

Onderdelen

Op zoek naar een leverancier voor alle reserveonderdelen voor uw heftrucks, verreikers, reachstackers of andere material handling machine? U bent bij ons aan het juiste adres!

In onze eigen magazijnen hebben we een grote voorraad aan onderdelen direct beschikbaar. Tel daarbij op onze korte lijnen met fabrikanten en het resultaat is een partner die altijd het juiste onderdeel kan bieden tegen een scherpe prijs.

Locatie Terneuzen Feyter Forklift Services

Onderdeel van Feyter Group

Feyter Forklift Services is onderdeel van Feyter Group. Deze groep van ondernemingen is al 3 generaties volop in ontwikkeling. Feyter Group vindt zijn oorsprong in De Feijter Staalbouw. Dit bedrijf werd door Rinus de Feijter in 1959 als éénmanszaak opgericht in Terneuzen. In de daarop volgende jaren groeide het bedrijf gestaag en werden steeds meer activiteiten toegevoegd.

In 1974 wordt een apart bedrijf opgericht voor de groeiende verkoop en onderhoudswerkzaamheden met betrekking tot heftrucks: De Feijter Verhuur en Handelsmaatschappij. Het bedrijf start in die tijd als dealer voor Datsun heftrucks in Zeeland. Sinds 2006 kennen we dit bedrijf onder de naam Feyter Forklift Services. Een naam die past bij de bedrijfsactiviteiten zowel regionaal, nationaal als internationaal. Tegenwoordig is het bedrijf dealer / importeur van diverse gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, CAT, Manitou, Kalmar, Terberg, Meclean en Meclift.