Feyter Forklift Services

Specialist in material handling

Met onder meer heftrucks, verreikers, container handlers, magazijntrucks en magazijnstellingen in het aanbod, bieden we een oplossing voor iedere uitdaging op gebied van intern transport en material handling.

Sector specialisaties

Bekijk per sector welke oplossingen wij te bieden hebben.

Technische Service Monteur Feyter Forklift Services

Ontzorgen van A tot Z

Van advies bij de aankoop door onze accountmanagers tot het snel en effectief oplossen van storingen door onze servicemonteurs. We staan op ieder moment voor u klaar!

Onze werknemers zijn specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Met behulp van moderne werkplaatsen, ruim 25 servicevoertuigen en alle benodigde kennis die u van een officieel dealer mag verwachten, zijn wij in staat om u van A tot Z te ontzorgen. Met als doel: een maximaal rendement van uw magazijntruck, heftruck, verreiker, container handler of welke machine dan ook.

Spare Parts Feyter Forklift Manitou

Onderdelen

Op zoek naar een leverancier voor alle reserveonderdelen voor uw heftrucks, verreikers, reachstackers of andere material handling machine? U bent bij ons aan het juiste adres!

In onze eigen magazijnen hebben we een grote voorraad aan onderdelen direct beschikbaar. Tel daarbij op onze korte lijnen met fabrikanten en het resultaat is een partner die altijd het juiste onderdeel kan bieden tegen een scherpe prijs.

Locatie Terneuzen Feyter Forklift Services

Ruim 60 jaar aan ervaring

Tegenwoordig beschikt Feyter Forklift Services over verschillende vestigingen en zusterbedrijven in Duitsland en Spanje. Maar het begon ruim 60 jaar geleden allemaal als éénmanszaak in een kleine werkplaats in Terneuzen.

In 1959 richtte Rinus de Feijter het bedrijf De Feijter Staalbouw op. Het bedrijf vormt de oorsprong van wat we tegenwoordig kennen als Feyter Group. Al in de beginjaren groeit het bedrijf snel en door de jaren heen worden vele activiteiten toegevoegd. In 1974 wordt een apart bedrijf opgericht voor de groeiende verkoop en onderhoudswerkzaamheden met betrekking tot heftrucks, als officieel dealer in Zeeland voor het merk Datsun.

Het huidige Feyter Forklift Services zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. We zijn dealer / importeur van diverse gerenommeerde merken zoals Mitsubishi, CAT, Manitou, Kalmar en Terberg.