KALMAR DRG420 60S5E ECO reachstacker +8

Kalmar DRG Eco

Kalmar

Stijgende brandstofkosten en strengere emissienormen betekenen dat u een oplossing nodig heeft die "Lean and Green" is, terwijl u toch het hoogste niveau van operationele productiviteit behoudt. De Kalmar ECO Reachstacker biedt u een eco-efficiënte oplossing die gegarandeerd aanzienlijk minder brandstof verbruikt dan andere reachstackers. Verlaag uw kosten en verminder uw uitstoot terwijl u uw reputatie op milieugebied verbetert. Lees verder

Maximale capaciteit 45000 kg
Max. hefhoogte 15100 mm
Aandrijving Diesel
Meer specificaties  
Download PDF

Stijgende brandstofkosten en strengere emissienormen betekenen dat u een oplossing nodig heeft die "Lean and Green" is, terwijl u toch het hoogste niveau van operationele productiviteit behoudt. De Kalmar ECO Reachstacker biedt u een eco-efficiënte oplossing die gegarandeerd aanzienlijk minder brandstof verbruikt dan andere reachstackers. Verlaag uw kosten en verminder uw uitstoot terwijl u uw reputatie op milieugebied verbetert.

 

Feyter Forklift Services is officieel dealer van Kalmar reachstackers in Nederland. Met het Zweedse topmerk in ons aanbod, gecombineerd met onze onberispelijke service waarbij we zelfs een pop-up werkplaats op uw locatie kunnen realiseren, hebben wij als doel u de meest betrouwbare oplossing te bieden op gebied van Heavy Handling.

 

Kalmar ECO reachstacker: bespaar op brandstofkosten

Door exact te weten wat uw brandstofkosten per maand zullen zijn, heeft u een hoger niveau van financiële voorspelbaarheid. Kalmar helpt zijn klanten hier graag bij en dat doen ze op een uiterst concrete wijze, namelijk door een brandstof besparingsgarantie te bieden bij iedere Eco Reachstacker.

De Kalmar Eco Reachstacker biedt u een eco-efficiënte oplossing die een positieve impact heeft op de financiën van uw bedrijf. De machine verbruikt tot 40% minder brandstof dan oudere machines en 25% minder dan recentere machines. Daarmee worden uw brandstofkosten en CO2 uitstoot gereduceerd, terwijl u de productiviteit behoudt.

 

Brandstof besparingsgarantie

Met een vooraf afgesproken en vast brandstofverbruik, gebaseerd op uitgebreide data en een reeks overeengekomen statistieken, heeft u volledige controle over uw variabele brandstofkosten. Mocht het brandstofverbruik het gegarandeerde brandstofverbruik overschrijden, dan vergoedt Kalmar de extra brandstofkosten met een eenmalige betaling.

Tot de brandstofbesparingsgarantie regeling van Kalmar hoort ook een gespecialiseerde training voor de chauffeurs, zodat zij het meeste uit de machine kunnen halen. U maakt verbinding met Kalmar Insight, waarmee u uw reachstacker kunt volgen, de kosten kunt bewaken en onmiddellijk actie kunt ondernemen om de operationele efficiëntie te optimaliseren. Dit zal uw kosten per verplaatste container aanzienlijk helpen verlagen.

 

Gegarandeerd om kosten te besparen

Uw Eco Reachstacker verbruikt gegarandeerd minder brandstof, waardoor u aanzienlijk op brandstof bespaart. Deze verlaging van de brandstofkosten verlaagt ook uw kosten per handeling, waardoor u uw concurrentiepositie in deze competitieve markt verstevigd.

 

Over Kalmar

Decennia aan ervaring met container handling

De DRG serie van Kalmar borduurt voort op de ervaringen met de geroemde DRF serie. Hiermee heeft Kalmar al vele jaren het vertrouwen van terminal operators wereldwijd vanwege de grote prestaties op gebied van productiviteit, betrouwbaarheid en economische levensduur.

Met Kalmar bieden wij u een absoluut A-merk voor container handling. De Zweedse producent is met name in de havens en de zware industrie al decennia een grote naam. Met meer dan 65.000 machines in meer dan 160 landen is Kalmar de grootste fabrikant ter wereld van machines voor goederenverplaatsing. Wat betreft marktaandeel in de havenlogistiek geldt dat een vierde van alle containers die in de wereld worden verplaatst, wordt verplaatst met een Kalmar machine.

Video: Brandstofgarantie uitgelegd

Brandstofbesparing garantie

Als u precies weet wat uw brandstofkosten elke maand zullen zijn, krijgt u een grotere financiële voorspelbaarheid. Daarom biedt Kalmar een brandstofbesparingsgarantie bij elk van zijn Eco Reachstackers. Met een afgesproken en vast niveau van brandstofverbruik, gebaseerd op een reeks overeengekomen meetwaarden voor uw rijcyclus voor ladingbehandeling, heeft u volledige controle over uw brandstofkosten. Onze brandstofbesparingsgarantie omvat ook chauffeurstraining en uw machine wordt aangesloten op Kalmar Insight, een veelzijdig hulpmiddel voor het beheer van de vlootprestaties voor vrachtafhandeling.

Focus op lage kosten

De filosofie van Kalmar is simpel: Beter presterende machines en chauffeurs besparen uw bedrijf geld en tijd. De DRG reachstackers zijn ontworpen om een kostenbesparing te realiseren over de hele gebruiksduur van de machine. Een hoge ‘uptime’ zorgt voor een maximale productiviteit en minimale kosten aan storingen en onderhoud. Een comfortabele cabine laat de bestuurder maximaal renderen. Dit alles, maar zeker ook de hoge restwaarde van Kalmar na uw gebruiksperiode, zorgen er voor dat de Total Cost of Ownership lager zijn dan bij de concurrenten.
Cabine Kalmar Container Handler Drg

Hoog comfort cabine

Over de hele linie van de DRG reachstackers vindt u verbeteringen die de efficiëntie verhogen - niet op de laatste plaats in de cabine. Met een panoramisch uitzicht, intuïtieve inrichting van functies, proactieve monitoring en een comfortabele stoel ontworpen voor lange shifts en veeleisende omstandigheden. Het brengt het beste in elke bestuurder boven.

Video: Kalmar Eco Reachstacker in de praktijk

Verbeterde rijervaring

Het verbeteren van de werkomgeving en veiligheid van uw chauffeurs is erg belangrijk, omdat dit hun productiviteit zal verbeteren en ongevallen kan voorkomen. Met de verbeterde rijervaring van de ECO Reachstacker zullen uw chauffeurs meer controle voelen met soepeler accelereren en veiliger met minder cabinegeluid en emissies. Responsieve rem- en stuursystemen, gecombineerd met verbeterde joystickbediening, zullen samen de operatie versnellen.

Bedieningsgemak

Kalmar Reachstackers zijn een plezier om te besturen, mede doordat hun slimme programmering het werk voor de bestuurder gemakkelijk maakt. De chauffeurs hoeven niet het bedieningsprogramma aan te passen naar hun wensen om de gewenste hef- en handling-snelheden te krijgen, noch zullen ze het rempedaal tijdens het heffen continu moeten vasthouden en laten zakken terwijl de machine stilstaat. De verschillende slimme functies zorgen voor een verlaagde spanning en stress op het lichaam.

Personal Proximity System en Reverse Aid System (optioneel)

Verschillende opties kunnen de veiligheid rond de reachstacker vergroten. Zo detecteert het Personal Proximity System de nabijheid van personen binnen een zone van 15 of 20 meter van de reachstacker en past daarop de snelheid van de machine aan. Het Reverse Aid System combineert 4 sensoren met een camera om de bestuurder te assisteren bij het achteruitrijden.
Merk Kalmar
Maximale capaciteit 45000 kg
Max. hefhoogte 15100 mm
Hefcapaciteit 45000 kg
Model DRG450-60S5ME
Aandrijving Diesel
Transmissie Hydrostatic + Mechanical (power split)
Eigen gewicht 69400 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2
Breedte 4150 mm
Draaicirkel 8100 (20"container) - 9400 mm (40"container)
Rijsnelheid, met / zonder lading 22- 28 km/h
Motor, merk Volvo
Motor, type Stage V: TAD-883-VE
Motor, vermogen 235 kW

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Jari Maljaars

Accountmanager - Heavy Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Jari Maljaars

Accountmanager - Heavy Equipment Division