CTB EPT-12 EZ Lithium Palletwagen 4 +7

CTB EPT12-EZ

CTB

De CTB T12-EZ elektrische palletwagen is HET ergonomische alternatief voor de manuele handpalletwagen. Deze pallettruck met Lithium-Ion batterij combineert de compacte afmetingen van de handpallettruck met de voordelen van een elektrische pallettruck. En dat voor een fractie van de prijs van zo'n 'grote' elektrische pallettruck. Lees verder

Hefcapaciteit 1200 kg
Max. hefhoogte 115 mm
Aandrijving Elektrisch
Meer specificaties  

De CTB T12-EZ elektrische palletwagen is HET ergonomische alternatief voor de manuele handpalletwagen. Deze pallettruck met Lithium-Ion batterij combineert de compacte afmetingen van de handpallettruck met de voordelen van een elektrische pallettruck. En dat voor een fractie van de prijs van zo'n 'grote' elektrische pallettruck.

 

Lithium elektrische pallettruck

De CTB T12-EZ elektrische palletwagen is HET ergonomische alternatief voor de handpalletwagen. Deze pallettruck combineert de compacte afmetingen van een handpallettruck met de voordelen van een elektrische pallettruck, maar voor een fractie van de prijs.

Met een capaciteit van 1200kg en een eigen gewicht van slechts 120kg – slechts een fractie meer dan een handpalletwagen – is de EPT-12EZ makkelijk te manoeuvreren. Ideaal voor gebruik in de retail en andere toepassingen met beperkte werkruimte.

De krachtige Lithium-Ion accu zorgt er voor dat de truck eenvoudig te laden en altijd beschikbaar is. Dankzij de aantrekkelijke prijs is de EPT-12EZ elektrische pallettruck interessant om de handpallettruck te vervangen en zodoende veiligheid en ergonomie op de werkvloer te vergroten.

 

 

Kenmerken

 • Hoge ergonomie
  Dankzij het elektrisch rijden en heffen zorgt de EPT-12EZ voor een veel lagere belasting van de bestuurder dan de manuele handpalletwagen. De hogere ergonomie is wenselijk in situaties waar het aantal pallet verplaatsingen hoog is en daardoor belastend is voor het personeel.
 • Interessant geprijsd
  De EPT-12EZ biedt de hoge ergonomie van een elektrische pallettruck voor slechts een fractie van de gemiddelde marktprijs. Zijn uw pallets niet zwaarder dan 1200 kg en is de inzet niet full-time, dan is deze truck een ideaal alternatief.
 • Licht van gewicht
  Met een eigen, operationeel gewicht van slechts 116 kg is de EPT12-EZ een ultra-lichte elektrische pallettruck.
 • Gepatenteerde besturing
  Het gepatenteerde design van de disselkop / besturingshendel zorgt er voor dat alle functies eenvoudig en ergonomisch te bereiken zijn voor de bestuurder.
 • Eenvoudig wisselen van de batterij
  De lichtgewicht Lithium-ion accu is eenvoudig te wisselen. Met behulp van de externe oplader en een extra wisselbatterij (standaard meegeleverd) bent u altijd verzekerd van een inzetbare pallettruck. De oplaadtijd is met 2.5 uur immers korter dan de inzetduur van 3 uur van een volledig opgeladen batterij.

 

 

Toepassing

Met slechts 116 kg eigen gewicht en een capaciteit van 1200 kg is de EPT-12EZ ideaal voor gebruik in retail omgevingen en in situaties met beperkte werkruimte. Met zijn compacte afmetingen en een modern design is het een mooi stuk gereedschap op de winkelvloer.

 

 

Eenvoudig batterij opladen

Met de krachtige Lithium-ion batterij die standaard wordt meegeleverd is de truck eenvoudig op te laden. Maakt u veel uren, dan kunt u kiezen voor een (optionele) extra batterij, zodat u altijd over de pallettruck kunt beschikken. U kunt ruim 3 uur rijden op 1 batterijlading, terwijl het volledig opladen van de batterij slechts 2.5 uur duurt. Zorg er voor dat altijd 1 van beide batterijen opgeladen is of aan de lader hangt en u beschikt altijd over een operationele truck.

Dankzij de aantrekkelijke prijs is de CTB EPT-12EZ elektrische pallettruck perfect geschikt om de manuele pallettruck te vervangen en daarbij de veiligheid en ergonomie in het bedrijf te verhogen.

 

 

Optioneel geschikt voor buiten

De EPT-12EZ is als standaard uitvoering geschikt voor indoor gebruik. Wilt u de pallettruck echter ook buiten kunnen gebruiken, bijvoorbeeld om mee te nemen in de vrachtwagen, dan is hiervoor ook een speciale uitvoering verkrijgbaar: de CTB EPT12-EZ Pro. Deze beschikt over een groter aandrijfwiel met een diameter van 210 millimeter (tegenover 130 millimeter standaard) en een zwaardere rijmotor (0.65 kW tegenover 0.45 kW).

Merk CTB
Maximale capaciteit 1200 kg
Max. hefhoogte 115 mm
Hefcapaciteit 1200 kg
Model EPT-12EZ
Aandrijving Elektrisch
Lastcentrum 600 mm
Eigen gewicht 116 kg
Breedte 560 mm
Batterij voltage / capaciteit 24 V - 20 Ah (Lithium)

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Yorick Block

Accountmanager - Light Equipment Division