Mitsubishi Premia ES Elektrische Pallettruck 1 +12

Mitsubishi Premia-ES

Mitsubishi

De Mitsubishi PREMIA-ES elektrische pallettrucks zijn uitermate geschikt voor situaties waarbij in krappe ruimtes gewerkt moet worden, zoals in smalle gangpaden of in een volle productieomgeving. De serie biedt machines met hefvermogen van 1250, 1600, 1800 en 2000 kg. Lees verder

Hefcapaciteit 1250 - 2000kg
Max. hefhoogte 2000 mm
Aandrijving Elektrisch
Meer specificaties  

De Mitsubishi PREMIA-ES elektrische pallettrucks zijn uitermate geschikt voor situaties waarbij in krappe ruimtes gewerkt moet worden, zoals in smalle gangpaden of in een volle productieomgeving. De serie biedt machines met hefvermogen van 1250, 1600, 1800 en 2000 kg.

De PREMIA-ES pallettruck beschikt over twee rijstanden. De ECO-stand beperkt de snelheid beperkt voor precieze manoeuvres en is met name geschikt voor onervaren bestuurders. De meer ervaren bestuurder kan gebruik maken van de PRO-stand, welke maximale prestaties en productiviteit biedt. De PBP20, het model met 2000kg hefvermogen, is optioneel beschikbaar met opklapbaar bestuurdersplatform. Dankzij het grote platformoppervlak kunnen bestuurders veilig en comfortabel rijden.

 

Mitsubishi Premia Es Elektrische Pallettruck Feyter Forklift 2

Hoog heffende vorken

Lasten worden op ergonomische hoogte geplaatst om fysieke belasting tijdens laden en lossen te beperken. De PBP20NE (2000kg hefvermogen) tot max. 2000 mm, de PBP12N2D (1250kg hefvermogen) tot 735 mm.
Mitsubishi Premia Es Elektrische Pallettruck Feyter Forklift 15

Standaard hefhoogte van 220 mm

Sandaard biedt de PREMIA-ES een marktleidende hefhoogte van 220 mm. Ideaal bij gebruik op hellingen, laadperrons en het overbruggen van oneffenheden in de ondergrond. Ook handig bij het gebruik van gerecyclede pallets.

Twee rijstanden

De bestuurder heeft de keuze uit twee vooraf ingestelde rijstanden: ECO en PRO. Deze zijn inschakelbaar via het contactslot met als doel om de veiligheid, energiezuinigheid en productiviteit te verbeteren.
Mitsubishi Premia EM Elektrische Pallettruck Update 2022 (4)

Ergonomische bediening

De disselboom en hand van bestuurder zijn beschermd. De handgrepen zijn comfortabel en gemakkelijk vast te houden.
Mitsubishi Premia Es Elektrische Pallettruck Feyter Forklift 12

Multifunctioneel display

Het multifunctioneel display toont zowel de urenteller als de accu-ontladingsmeter. Standaard aanwezig om de accu te beschermen en diepontlading te voorkomen.
Mitsubishi Premia Es Elektrische Pallettruck Feyter Forklift 14

AC aandrijving

Een krachtige AC-aandrijfmotor zorgt voor een uitstekende tractie, hoge prestaties op hellingen, een vlotte, stille en gecontroleerde werking, langere inzetduur en lage onderhoudsbehoefte.

De PREMIA-ES serie bestaat uit 6 modellen met verschillende hefvermogens en uiteenlopende opties. Zo biedt de compacte PBP12 met 1250kg hefvermogen de optie om 2 pallets tegelijk te transporteren en tot 2000 mm hoogte te heffen. Ook de PBP20N2E biedt hoog heffende vorken en combineert dit met een hefvermogen van 2000 kg. Dit model wordt in de specificaties hieronder uitgelicht. Voor meer informatie, download de specificatiebrochure (PDF).

 

Merk Mitsubishi
Maximale capaciteit 2000 kg
Max. hefhoogte 2000 mm
Hefcapaciteit 1250 - 2000kg
Model PBP20N2E
Aandrijving Elektrisch
Lastcentrum 600 mm
Eigen gewicht 579 kg
Maximale hefhoogte 735 mm
Lengte (excl. vorken) 653 mm
Breedte 720 mm
Draaicirkel 1526 mm
Rijsnelheid, met / zonder lading 6 km/u
Hefsnelheid, met / zonder lading 0.11 / 0.14 m/s
Batterij voltage / capaciteit 24 V / 150 Ah
Electromotor regeling AC

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Yorick Block

Accountmanager - Light Equipment Division