Manitou Mlt1041 Landbouw Verreiker Feyter Forklift (10) +13

Manitou MLT-1041-145

Manitou

Naast de NewAg serie met landbouw georiƫnteerde verreikers is er ook de NewAg-XL serie. Daartoe behoort deze Manitou MLT1041. De Manitou MLT1041-145 PS+L biedt een hefvermogen van 4.1 ton, gecombineerd met een hefhoogte van 9.65 meter. De 'Load Sensing' hydrauliekpomp levert een debiet afhankelijk van de last, tot een maximum van 200 l/min. Lees verder

Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 9600 mm
Aandrijving Diesel
Transmissie Koppelomvormer
Meer specificaties  
Download PDF

Naast de NewAg serie met landbouw georiënteerde verreikers is er ook de NewAg-XL serie. Daartoe behoort deze Manitou MLT1041. De Manitou MLT1041-145 PS+L biedt een hefvermogen van 4.1 ton, gecombineerd met een hefhoogte van 9.65 meter. De 'Load Sensing' hydrauliekpomp levert een debiet afhankelijk van de last, tot een maximum van 200 l/min.

 

Een Yanmar Stage V-motor geeft de verreiker een vermogen van 141 pk en 602 Newtonmeter aan koppel op 1.500 toeren. Deze hoge prestaties weet Yanmar te combineren met een reductie aan brandstofverbruik van wel 11% in vergelijking met de voorgaande modellen. De M-Shift-transmissie, wat neer komt op een koppelomvormer met automatische Powershift-versnellingsbak, combineert de kracht van een mechanische bak met het comfort van een hydrostaat. Langzaam rijden en tegelijk snel de telescooparm en bak bewegen is geen probleem.

 

De Manitou MLT NewAg verreiker: 100% agrarisch

De Manitou serie verreikers voor de landbouw, de NewAg serie, is specifiek ontworpen om u dagelijks bij te staan in uw grote diversiteit aan werkzaamheden. Omdat de dealers van Manitou het dichtst bij u als klant staan, heeft Manitou de NewAg verreikers ontworpen met de behoeften van de landbouwsector centraal, zoals die door het Manitou dealernetwerk kenbaar zijn gemaakt. Het resultaat na een ontwerpproces van zo’n 2,5 jaar zijn verreikers met een ongeëvenaard hoog comfort, verhoogde prestaties en optimale kostenefficiëntie (zo verbruikt de nieuwe Deutz motor 5% minder brandstof dan de voorgaande motoren).

 

Officieel Manitou dealer

Feyter Forklift Services is officieel Manitou dealer voor de regio Zuidwest Nederland. Voor de verkoop en verhuur van heftrucks, verreikers en hoogwerkers zijn wij de exclusief dealer in provincies Zeeland, (West-)Brabant en Zuid-Holland.

Video: Manitou NewAg introductie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zie de Manitou MLT NewAg verreiker aan het werk in deze presentatie video.
Manitou Mlt961 145 Cabine

Hoog comfort cabine

Geniet van een uitrusting die volledig op uw behoeften is afgestemd: stoffen stoel, in de hoogte en diepte verstelbare stuurkolom, zonneklep, elektrische ruiten, USB-poort, 12V-stopcontacten, autoradio, telefoonhouder, bekerhouder, automatische parkeerrem enz. De talrijke, ruime opbergvakken voor uw persoonlijke spullen verbeteren tegelijk ook het comfort.
Mlt 635 Newag Voorraad Feyter Forklift Services 21

Unieke JSM Joystick

Exclusief voor Manitou: met de JSM® op de zwevende armsteun voert u, in alle veiligheid en zonder moeite, alle bewegingen met één hand uit: het heffen en zakken van de arm, het reiken, het kippen en graven van de bak, hydraulische bewegingen van de voorzetapparatuur maar ook het omkeren van de rijrichting.
Manitou MLT1041 landbouw verreiker met aanhanger

Koppelomvormer-transmissie

De Powershift Plus koppelomvormer-transmissie is gekoppeld aan een automatische M-Shift-versnellingsbak. Deze transmissie bezorgt de machine een optimale trekkracht, om te kunnen werken in de meest intensieve toepassingen.
Manitou MLT1041 Landbouw Verreiker 9

Intelligente mastvering

Het Active Comfort Ride Control-systeem (Active CRC)* vangt alle onbedoelde bewegingen van de telescoop op tijdens het rijden, met of zonder lading. * standaard of optioneel, afhankelijk van het uitrustingsniveau.
Manitou Mlt Verreikers Easy Step Detail

Easy Step toegang

De Easy Step van roestvrij staal met antislipeigenschappen en de grote handgrepen op het cabineframe maken het in- en uitstappen nog eenvoudiger. De standaard aangebrachte verlichting onder de deur maakt de toegang tot de cabine veilig voor alle gebruikers, dag en nacht.
Manitou Verreiker Newag Stage V Deutz Motor

Yanmar Stage V-motor

Een Yanmar Stage V-motor geeft de verreiker een vermogen van 141 pk en 602 Newtonmeter aan koppel op 1.500 toeren. Deze hoge prestaties weet Yanmar te combineren met een reductie aan brandstofverbruik van wel 11% in vergelijking met de voorgaande modellen.
Cabine Zicht Manitou Mlt Newag Verreiker

Optimaal zicht

De verreikers in de NewAg XL-serie worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke zicht vanaf de bestuurdersstoel. De relatief lage positie van het scharnierpunt van de mast in combinatie met de voorruit uit één stuk, bieden u 360° zicht. Daarnaast is de hoek van elke lamel van het beschermrooster op het dak nauwkeurig bepaald in functie van de hefhoogte om u een duidelijk zicht op de last te bieden.
Manitou Group Voorzetapparatuur Schepbak

Snel voorzetstukken wisselen

Dankzij Manitou's snelwisselsysteem waarmee alle verreikers al 35 jaar zijn uitgerust, kunt u de voorzetapparatuur in enkele seconden vervangen. Het ECS® (Easy Connect System) verlaagt de druk op de hydraulische lijn van de voorzetapparatuur zonder de motor te stoppen, zodat u de hydraulische voorzetapparatuur eenvoudig en snel kunt wisselen.

Video: ECO-Stop (optie)

Met de Ecostop-optie kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd door de motor automatisch uit te schakelen bij stationair draaien, wanneer de bestuurder niet in de verreiker zit.

Video: High View Camera op de mast

Vereenvoudig werkzaamheden waarbij de telescoopmast ver uitgeschoven wordt. Met de HighView-camera kunt u bijvoorbeeld het laden van vrachtwagens (graan, maïs...) en de precisie van verschillende handlingen (stapelen kisten, balen...) versnellen.
Merk Manitou
Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 9600 mm
Model MLT1041-145 PS+L
Aandrijving Diesel
Aandrijflijn 4x4
Transmissie Koppelomvormer
Lastcentrum 500 mm
Breedte 2.39 m
Draaicirkel 3.74 m
Rijsnelheid, met / zonder lading 40 km/u
Motor, merk Yanmar
Motor, type 4TN107FHT-5SMUF (Stage V)
Motor, vermogen 141 pk

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division