Manitou Balenklem Intensief Voor De Verreiker(2) +17

Manitou klemmen

Manitou

De diverse klemmen worden met name in de landbouw en veeteelt gebruikt. De Manitou klemmen zijn daarom veelal specifiek voor toepassing op de MLT verreikers. De balenklem met afgeronde tanden komt in verschillende varianten: met of zonder gesynchroniseerde sluiting, voor meerdere balen tegelijk, voor hoekige balen, etc. Naast de klemmen met tanden zijn er ook klemmen specifiek voor gewikkelde balen. Ziet u niet de juiste klem voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op voor informatie over de vele mogelijkheden. Lees verder

Merk Manitou
Meer specificaties  

De diverse klemmen worden met name in de landbouw en veeteelt gebruikt. De Manitou klemmen zijn daarom veelal specifiek voor toepassing op de MLT verreikers. De balenklem met afgeronde tanden komt in verschillende varianten: met of zonder gesynchroniseerde sluiting, voor meerdere balen tegelijk, voor hoekige balen, etc. Naast de klemmen met tanden zijn er ook klemmen specifiek voor gewikkelde balen. Ziet u niet de juiste klem voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op voor informatie over de vele mogelijkheden.

Manitou Vierkante Balenklem Voor De Verreiker

Vierkante balenklem

Krachtige klem met grote capaciteit voor intensief stro stapelen. Dankzij het zijdelings scharnieren van de armen is het mogelijk om onder een dak te werken. De klem zorgt voor een heel goede grip. Mogelijk om één baal te klemmen en te draaien. Gesynchroniseerde sluiting.
Manitou Klassieke Klem Voor De Verreiker

Klassieke balenklem

Eenvoudig te gebruiken en efficiënt voorzetstuk. Grijpt een ronde baal of tot 2 rechthoekige balen. Afgeronde tanden in gesmeed staal zorgen voor een precies en zuiver snijeffect. Als optie : drager met 2 bajonettanden (680 mm, Ø 35 mm) om te zorgen voor een uitstekende stabiliteit bij het oppakken van rechthoekige balen.
Manitou Balenklem Super Compact Voor De Verreiker

Super compacte klem

Zeer compacte klem, ideaal voor het stapelen onder een dak. Afgeronde, gesmede ijzeren tanden zorg voor een net snijeffect. Om 1 ronde baal te verhandelen tot Ø 1,8 m maximum of om 1 rechthoekige baal te verhandelen á 1,2 m hoogte. Niet-gesynchroniseerde sluitbeweging.
Manitou Balenklem Rechthoekige Balen Voor De Verreiker

Balenklem voor rechthoekige balen

Multi inzetbaar: ontworpen voor rechthoekige gewikkelde balen, kan ook worden gebruikt voor standaard rechthoekige balen of ronde balen. Robuust frame en componenten voor intensieve toepassingen. Zachte bewegingen en hogere knijpkracht. Standaard met drukbegrenzer. De buisvormige structuur zorgt voor geen enkel risico op schade aan de folie bij de verplaatsing van gewikkelde balen. Grote opening van de klem om grote balen of verschillende balen te verhandelen.
Manitou Balenklem Multifunctioneel Voor De Verreiker

Multifunctionele balenklem

Veelzijdig : een 2-in-1 accessoire : voor het oppakken van zowel ronde balen, rechthoekige balen als ingepakte balen. Gemakkelijk in gebruik : van het ene accessoire naar het andere in minder dan 3 minuten. Keuze uit gesynchroniseerde of niet-gesynchroniseerde sluitbeweging.
Manitou Balenklem Intensief Voor De Verreiker

Balenklem intensief

Eenvoudig te gebruiken en doeltreffend voorzetstuk om tot 2 ronde balen of 3 rechthoekige balen tegelijk te pakken. Gebogen en gesmede tanden bieden een nauwkeurig en net snijeffect in het materiaal. Tanden 2x6; Gesynchroniseerde sluiting.
Manitou Balenklem Intensief Voor De Verreiker(2)

Balenklem intensief

Deze klem met bajonettanden zorgt voor een uitstekende stabiliteit bij het verplaatsen van rechthoekige balen. Gesmede en afgeronde tanden 2x4; Gesynchroniseerde sluiting. Uitstekende hefcapaciteit van 1800 kg.
Merk Manitou

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division