Manitou Werkplatform Voor De Verreiker (6) +12

Manitou Werkplatforms

Manitou

Platformen of manbakken worden met name toegepast in combinatie met roterende verreikers. Deze machines lenen zich immers perfect voor het gebruik als hoogwerker. Platformen zijn er in vele verschillende soorten voor net zoveel verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan platformen voor dakwerkers, een platform voorzien van lier, platformen op een kraanarm, enzovoorts. Ziet u niet het juiste platform voor uw toepassing? Neem dan even contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. Lees verder

Merk Manitou
Meer specificaties  

Platformen of manbakken worden met name toegepast in combinatie met roterende verreikers. Deze machines lenen zich immers perfect voor het gebruik als hoogwerker. Platformen zijn er in vele verschillende soorten voor net zoveel verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan platformen voor dakwerkers, een platform voorzien van lier, platformen op een kraanarm, enzovoorts. Ziet u niet het juiste platform voor uw toepassing? Neem dan even contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

 

Veel varianten

Manitou biedt aangepaste manbakken en platforms voor vele verschillende toepassingen. Van een eenvoudige, compacte manbak voor 2 personen tot een manbak voorzien van een lier. Met de unieke System 3D manbak wordt werkelijk iedere plek toegankelijk. Denk bijvoorbeeld aan lastig te bereiken plaatsen zoals de onderzijde van bruggen.

 

Eenvoudig wisselen

Het unieke Manitou snelwisselsysteem maakt het mogelijk om zeer snel en eenvoudig van voorzetstuk te wisselen. Iedere accessoire van Manitou beschikt over dezelfde koppeling.

Het Easy Connect System dat op de Manitou verreikers standaard wordt opgebouwd, maakt het aansluiten van hydraulische koppelingen makkelijk, door het automatisch drukvrij maken van de hydrauliekleidingen.

Manitou Werkplatform Voor De Verreiker (6)

Aluminium werkkooi

Manitou Werkplatform Voor De Verreiker (5)

Diep uitschuifbaar platform

Manitou Werkplatform Voor De Verreiker (4)

Werkkooi met lier

Manitou Werkplatform Voor De Verreiker (3)

Dakwerkersbak

Merk Manitou

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division