Manitou Mlt841 Landbouw Verreiker (6) +17

Manitou MLT-841-145

Manitou

De serie landbouw georiƫnteerde verreikers van Manitou werd eind 2020 uitgebreid met de NewAg-XL serie. Daartoe behoort deze MLT841, samen met de MLT1041. De Manitou MLT841-145 PS+ biedt een hefvermogen van 4.1 ton, gecombineerd met een hefhoogte van 7.6 meter. De LSU 'Load Sensing' hydrauliekpomp levert een debiet afhankelijk van de last, tot een maximum van 200 l/min. Lees verder

Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 7600 mm
Aandrijving Diesel
Transmissie Koppelomvormer
Meer specificaties  
Download PDF

De serie landbouw georiënteerde verreikers van Manitou werd eind 2020 uitgebreid met de NewAg-XL serie. Daartoe behoort deze MLT841, samen met de MLT1041. De Manitou MLT841-145 PS+ biedt een hefvermogen van 4.1 ton, gecombineerd met een hefhoogte van 7.6 meter. De LSU 'Load Sensing' hydrauliekpomp levert een debiet afhankelijk van de last, tot een maximum van 200 l/min.

 

Een Yanmar Stage V-motor geeft de verreiker een vermogen van 141 pk en 602 Newtonmeter aan koppel op 1.500 toeren. Deze hoge prestaties weet Yanmar te combineren met een reductie aan brandstofverbruik van wel 11% in vergelijking met de voorgaande modellen. De M-Shift-transmissie, wat neer komt op een koppelomvormer met automatische Powershift-versnellingsbak, combineert de kracht van een mechanische bak met het comfort van een hydrostaat. Langzaam rijden en tegelijk snel de telescooparm en bak bewegen is geen probleem.

 

De Manitou MLT NewAg verreiker: 100% agrarisch

De Manitou serie verreikers voor de landbouw, de NewAg serie, is specifiek ontworpen om u dagelijks bij te staan in uw grote diversiteit aan werkzaamheden. Omdat de dealers van Manitou het dichtst bij u als klant staan, heeft Manitou de NewAg verreikers ontworpen met de behoeften van de landbouwsector centraal, zoals die door het Manitou dealernetwerk kenbaar zijn gemaakt. Het resultaat na een ontwerpproces van zo’n 2,5 jaar zijn verreikers met een ongeëvenaard hoog comfort, verhoogde prestaties en optimale kostenefficiëntie (zo verbruikt de nieuwe Deutz motor 5% minder brandstof dan de voorgaande motoren).

 

Officieel Manitou dealer

Feyter Forklift Services is officieel Manitou dealer voor de regio Zuidwest Nederland. Voor de verkoop en verhuur van heftrucks, verreikers en hoogwerkers zijn wij de exclusief dealer in provincies Zeeland, (West-)Brabant en Zuid-Holland.

Video: Manitou NewAg introduction

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zie de Manitou MLT NewAg verreiker aan het werk in deze presentatie video.
Manitou Mlt841 Landbouw Verreiker Met Kar

Koppelomvormer-transmissie

De koppelomvormer-transmissie is gekoppeld aan een automatische M-Shift-versnellingsbak. Deze transmissie bezorgt de machine een optimale trekkracht, om te kunnen werken in de meest intensieve toepassingen.
Manitou Mlt841 Landbouw Verreiker (10)

Hoog comfort cabine

Geniet van een uitrusting die volledig op uw behoeften is afgestemd: stoffen stoel, in de hoogte en diepte verstelbare stuurkolom, zonneklep, elektrische ruiten, USB-poort, 12V-stopcontacten, autoradio, telefoonhouder, bekerhouder, automatische parkeerrem enz. De talrijke, ruime opbergvakken voor uw persoonlijke spullen verbeteren tegelijk ook het comfort.
Manitou Mlt841 Landbouw Verreiker 7

Snel voorzetstukken wisselen

Dankzij Manitou's snelwisselsysteem waarmee alle verreikers al 35 jaar zijn uitgerust, kunt u de voorzetapparatuur in enkele seconden vervangen. Het ECS® (Easy Connect System) verlaagt de druk op de hydraulische lijn van de voorzetapparatuur zonder de motor te stoppen, zodat u de hydraulische voorzetapparatuur eenvoudig en snel kunt wisselen.
Mlt 635 Newag Voorraad Feyter Forklift Services 21

Unieke JSM Joystick

Exclusief voor Manitou: met de JSM® op de zwevende armsteun voert u, in alle veiligheid en zonder moeite, alle bewegingen met één hand uit: het heffen en zakken van de arm, het reiken, het kippen en graven van de bak, hydraulische bewegingen van de voorzetapparatuur maar ook het omkeren van de rijrichting.
Manitou Verreiker Newag Stage V Deutz Motor

Yanmar Stage V-motor

Een Yanmar Stage V-motor geeft de verreiker een vermogen van 141 pk en 602 Newtonmeter aan koppel op 1.500 toeren. Deze hoge prestaties weet Yanmar te combineren met een reductie aan brandstofverbruik van wel 11% in vergelijking met de voorgaande modellen.
Merk Manitou
Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 7600 mm
Model MLT841-145 PS+
Aandrijving Diesel
Aandrijflijn Powershift
Transmissie Koppelomvormer
Lastcentrum 500 mm
Eigen gewicht 9160 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2x
Breedte 2.39 m
Draaicirkel 3.74 m
Rijsnelheid, met / zonder lading 40 km/h
Motor, merk Yanmar
Motor, type 4TN107FHT-6SMU1
Motor, vermogen 105 kW

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division