Manitou MLT940-140 Landbouw Verreiker 2 +12

Manitou MLT-940-140

Manitou

De Manitou MLT940-140 V+ landbouw verreiker biedt 9 meter hefhoogte en 4100 kg hefvermogen. De machine combineert de 136 pk geleverd door een Deutz Stage V motor met een continu variabele transmissie. Deze M-Vario Plus transmissie combineert precisie en prestaties. De machine trekt vlot op naar 40 km/u zonder te schakelen en te schokken. Lees verder

Maximale capaciteit 4000 kg
Max. hefhoogte 9000 mm
Aandrijving Diesel
Transmissie M-Varioshift
Meer specificaties  
Download PDF

De Manitou MLT940-140 V+ landbouw verreiker biedt 9 meter hefhoogte en 4100 kg hefvermogen. De machine combineert de 136 pk geleverd door een Deutz Stage V motor met een continu variabele transmissie. Deze M-Vario Plus transmissie combineert precisie en prestaties. De machine trekt vlot op naar 40 km/u zonder te schakelen en te schokken.

 

Met de vele opties is de verreiker helemaal af te stemmen op uw wensen. Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. We bespreken graag samen met u de beste configuratie voor uw toepassing, voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

 

De Manitou MLT NewAg verreiker: 100% agrarisch

De Manitou MLT serie is als geen andere verreiker specifiek ontworpen voor de werkzaamheden in de landbouw en veeteelt.  Met een hefhoogte van 9 meter en een hefvermogen van 4000 kg is de MLT940 de grootste machine in de nieuwe NewAg serie. De hoge prestaties worden mogelijk gemaakt door een 136 pk Deutz motor (Stage V) gecombineerd met de M-Vario Plus continu variabele transmissie. De standaard inching functie en een hydraulische pomp met een variabele stroom van 170 l/min zorgen ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken.

De nieuwe serie Manitou verreikers voor de landbouw, NewAg, is specifiek ontworpen om u dagelijks bij te staan in uw grote diversiteit aan werkzaamheden. Omdat de dealers van Manitou het dichtst bij u als klant staan, heeft Manitou de NewAg verreikers ontworpen met de behoeften van de landbouwsector centraal, zoals die door het Manitou dealernetwerk kenbaar zijn gemaakt. Het resultaat na een ontwerpproces van zo’n 2,5 jaar zijn verreikers met een ongeëvenaard hoog comfort, verhoogde prestaties en optimale kostenefficiëntie (zo verbruikt de nieuwe Deutz motor 5% minder brandstof dan de voorgaande motoren).

 

Officieel Manitou dealer

Feyter Forklift Services is officieel Manitou dealer voor de regio Zuidwest Nederland. Voor de verkoop en verhuur van heftrucks, verreikers en hoogwerkers zijn wij de exclusief dealer in provincies Zeeland, (West-)Brabant en Zuid-Holland.

Video: Manitou NewAg presentatie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zie de Manitou MLT NewAg verreiker aan het werk in deze presentatie video.

M-Varioplus transmissie

De continu variabele transmissie (CVT) bestaat uit twee hydraulische radiale zuigermotoren die worden aangedreven door een hydraulische pomp. Bij lage snelheid werken beide motoren en zodoende is de tractie vergelijkbaar met die van een transmissie met koppelomvormer. Bij hoge snelheid werkt maar één motor. U bereikt de maximale snelheid (40 km/u) zonder energieverlies en behoudt aan die snelheid ook meer tractie.

Inching

Standaard biedt de M-Vario Plus een inching functie en 2 besturingsmodi (Comfort en Dynamisch), waarmee de MLT940-140 precisie en prestaties combineert en zelfs voor de meest onervaren gebruikers erg gebruiksvriendelijk is.
Manitou Mlt841 Landbouw Verreiker 4

Thuis op alle terrein

Het Limited Slip differentieel, de bodemvrijheid van 41 cm, een ruime keus aan banden en het automatisch reinigingssysteem voor de radiatoren zijn perfect aangepast voor het gebruik in agrarische omstandigheden.
Manitou Mlt961 145 Cabine

Hoog comfort cabine

Geniet van een uitrusting die volledig op uw behoeften is afgestemd: stoffen stoel, in de hoogte en diepte verstelbare stuurkolom, zonneklep, elektrische ruiten, USB-poort, 12V-stopcontacten, autoradio, telefoonhouder, bekerhouder, automatische parkeerrem enz. De talrijke, ruime opbergvakken voor uw persoonlijke spullen verbeteren tegelijk ook het comfort.
Manitou Group Voorzetapparatuur Schepbak

Snel voorzetstukken wisselen

Dankzij Manitou's snelwisselsysteem waarmee alle verreikers al 35 jaar zijn uitgerust, kunt u de voorzetapparatuur in enkele seconden vervangen. Het ECS® (Easy Connect System) verlaagt de druk op de hydraulische lijn van de voorzetapparatuur zonder de motor te stoppen, zodat u de hydraulische voorzetapparatuur eenvoudig en snel kunt wisselen.
Mlt 635 Newag Voorraad Feyter Forklift Services 21

Unieke JSM Joystick

Exclusief voor Manitou: met de JSM® op de zwevende armsteun voert u, in alle veiligheid en zonder moeite, alle bewegingen met één hand uit: het heffen en zakken van de arm, het reiken, het kippen en graven van de bak, hydraulische bewegingen van de voorzetapparatuur maar ook het omkeren van de rijrichting.
Manitou Verreiker Newag Stage V Deutz Motor

Deutz motor

Het NewAg-gamma is uitgerust met 4 cilinder Deutz-motoren met een cilinderinhoud van 3,6 liter. Met hun vermogen van 101 pk tot 136 pk, afhankelijk van het model, zijn deze motoren perfect geschikt voor uw activiteiten. De NewAg-modellen respecteren de Stage V-norm. Ze maken gebruik van een DOC (Diesel Oxidation Catalyst) en een SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) met toevoeging van een nabehandelingsvloeistof (Adblue® of vergelijkbaar).
Merk Manitou
Maximale capaciteit 4000 kg
Max. hefhoogte 9000 mm
Model MLT940-140 V+
Aandrijving Diesel
Aandrijflijn 4x4
Transmissie M-Varioshift
Lastcentrum 500 mm
Eigen gewicht 8361 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2x
Breedte 2.39 m
Draaicirkel 3.93 m.
Rijsnelheid, met / zonder lading 40 km/h
Motor, merk Deutz
Motor, type TCD 3.6 Stage V
Motor, vermogen 100 kW

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division