Manitou MLT741 Landbouw Verreiker Feyter Forklift (3) +9

Manitou MLT-741-140

Manitou

De Manitou MLT741-140 V+ landbouw verreiker heeft 136 pk, een hefhoogte van 6,9 meter en 4100 kg hefvermogen. Met de M-Vario Plus (continu variabele) transmissie combineert hij precisie en prestaties. De machine trekt vlot op naar 40 km/u zonder te schakelen en te schokken. Lees verder

Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 6900 mm
Aandrijving Diesel
Transmissie M-Varioshift
Meer specificaties  
Download PDF

De Manitou MLT741-140 V+ landbouw verreiker heeft 136 pk, een hefhoogte van 6,9 meter en 4100 kg hefvermogen. Met de M-Vario Plus (continu variabele) transmissie combineert hij precisie en prestaties. De machine trekt vlot op naar 40 km/u zonder te schakelen en te schokken.

 

Met zijn vele opties is de verreiker helemaal af te stemmen op uw wensen. Bekijk het tabblad  ‘Kenmerken’ voor een greep uit de vele standaard en optionele functies. Meer weten? Of wilt u een offerte op maat? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier of bel ons. We bespreken graag samen met u de beste configuratie voor uw toepassing.

 

De Manitou MLT NewAg verreiker: 100% agrarisch

De Manitou MLT serie is als geen andere verreiker specifiek ontworpen voor de werkzaamheden in de landbouw en veeteelt.  Met een hefhoogte van 6,9 meter en een hefvermogen van 4100 kg biedt de machine ruim voldoende mogelijkheden voor de meeste agrarische bedrijven. De hoge prestaties worden mogelijk gemaakt door een 136 pk Deutz motor gecombineerd met de M-Vario Plus continu variabele transmissie. De standaard inching functie en een hydraulische pomp met een variabele stroom van 170 l/min zorgen ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken.

De nieuwe serie Manitou verreikers voor de landbouw, NewAg, is specifiek ontworpen om u dagelijks bij te staan in uw grote diversiteit aan werkzaamheden. Omdat de dealers van Manitou het dichtst bij u als klant staan, heeft Manitou de NewAg verreikers ontworpen met de behoeften van de landbouwsector centraal, zoals die door het Manitou dealernetwerk kenbaar zijn gemaakt. Het resultaat na een ontwerpproces van zo’n 2,5 jaar zijn verreikers met een ongeëvenaard hoog comfort, verhoogde prestaties en optimale kostenefficiëntie (zo verbruikt de nieuwe Deutz motor 5% minder brandstof dan de voorgaande motoren).

 

Een verreiker huren of kopen?

Ongeacht of u een Manitou MLT wilt kopen of huren, u bent bij Feyter aan het juiste adres! In onze verhuurvloot hebben wij vele Manitou verreikers direct voor u inzetbaar. Via de aanvraagformulieren op deze pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor koop, huur of lease.

 

Officieel Manitou dealer

Feyter Forklift Services is officieel Manitou dealer voor de regio Zuidwest Nederland. Voor de verkoop en verhuur van heftrucks, verreikers en hoogwerkers zijn wij de exclusief dealer in provincies Zeeland, (West-)Brabant en Zuid-Holland.

Video: Manitou NewAg presentatie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Zie de Manitou MLT NewAg verreiker aan het werk in deze presentatie video.
Manitou Mlt741 Landbouw Verreiker Feyter Forklift (11)

M-Vario Plus transmissie

Snel optrekken tot 40 km/u zonder te schakelen en dat zonder schokken. Deze continu variabele transmissie (CVT) bestaat uit twee hydraulische, radiale zuigermotoren die worden aangedreven door een hydraulische pomp. Bij een lage snelheid werken beide motoren. De tractie is zo vergelijkbaar met die van een transmissie met koppelomvormer. Bij een hoge snelheid werkt maar een motor.

Video: Panoramisch zicht

De MLT NewAg verreikers onderscheiden zich door hun uitzonderlijke zicht. De hoek van elke lamel in het dakrooster is zorgvuldig afgesteld op de hefhoogte. Hierdoor heeft u als bestuurder ten alle tijde een vrij zicht op de lading. De lage positie van het scharnierpunt van de arm en de voorruit uit één stuk bieden een zichtbaarheid van 360°.
Manitou Mlt Verreikers Easy Step Detail

Gemakkelijke toegang tot de cabine

De toegang tot de bestuurdersplaats is volledig herzien: u stapt voortaan gemakkelijk in de cabine. De antisliptrede en grote handgrepen van de verreiker maken het in- en uitstappen nog gemakkelijker De standaard aangebrachte verlichting onder de deur maakt de toegang tot de cabine veilig, dag en nacht.

Video: High View Camera op de mast

Vereenvoudig werkzaamheden waarbij de telescoopmast ver uitgeschoven wordt. Met de HighView-camera kunt u bijvoorbeeld het laden van vrachtwagens (graan, maïs...) en de precisie van verschillende handlingen (stapelen kisten, balen...) versnellen.
Manitou Mlt961 145 Cabine

Hoog comfort cabine

Geniet van een uitrusting die volledig op uw behoeften is afgestemd: stoffen stoel, in de hoogte en diepte verstelbare stuurkolom, zonneklep, elektrische ruiten, USB-poort, 12V-stopcontacten, autoradio, telefoonhouder, bekerhouder, automatische parkeerrem enz. De talrijke, ruime opbergvakken voor uw persoonlijke spullen verbeteren tegelijk ook het comfort.
Mlt 635 Newag Voorraad Feyter Forklift Services 21

Unieke JSM Joystick

Exclusief voor Manitou: met de JSM® op de zwevende armsteun voert u, in alle veiligheid en zonder moeite, alle bewegingen met één hand uit: het heffen en zakken van de arm, het reiken, het kippen en graven van de bak, hydraulische bewegingen van de voorzetapparatuur maar ook het omkeren van de rijrichting.
Manitou Verreiker Newag Stage V Deutz Motor

Deutz motor

Het NewAg-gamma is uitgerust met 4 cilinder Deutz-motoren met een cilinderinhoud van 3,6 liter. Met hun vermogen van 101 pk tot 136 pk, afhankelijk van het model, zijn deze motoren perfect geschikt voor uw activiteiten. De NewAg-modellen respecteren de Stage V-norm. Ze maken gebruik van een DOC (Diesel Oxidation Catalyst) en een SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction) met toevoeging van een nabehandelingsvloeistof (Adblue® of vergelijkbaar).

Video: ECO-Stop (optie)

Met de Ecostop-optie kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd door de motor automatisch uit te schakelen bij stationair draaien, wanneer de bestuurder niet in de verreiker zit.
Manitou Group Voorzetapparatuur Schepbak

Snel voorzetstukken wisselen

Dankzij Manitou's snelwisselsysteem waarmee alle verreikers al 35 jaar zijn uitgerust, kunt u de voorzetapparatuur in enkele seconden vervangen. Het ECS® (Easy Connect System) verlaagt de druk op de hydraulische lijn van de voorzetapparatuur zonder de motor te stoppen, zodat u de hydraulische voorzetapparatuur eenvoudig en snel kunt wisselen.
Wendbaarheid Manitou Mlt Verreikers

Wendbaarheid met 4 besturingsmodi

De Manitou verreikers zijn super wendbaar dankzij hun grote bodemvrijheid, 4x4 aandrijving en banden met verschillende landbouwprofielen. Met de keuze uit 4 besturingsmodi kan in iedere situatie de gewenste modus worden gekozen: 2 stuurwielen voor gebruik op de weg, 4 stuurwielen voor het manoeuvreren in hele kleine ruimtes, krabmodus voor zijwaartse bewegingen en en moeilijke losmanoeuvres, manikrabmodus voor toepassingen zoals kuilvoer.

Specificaties Manitou MLT-741-140

 

Merk Manitou
Maximale capaciteit 4100 kg
Max. hefhoogte 6900 mm
Hefcapaciteit 4100 kg
Model MLT 741-140 V+
Aandrijving Diesel
Aandrijflijn 4x4
Transmissie M-Varioshift
Lastcentrum 500 mm
Eigen gewicht 7755 kg
Aantal wielen, voor / achter (x = aangedreven) 2x / 2x
Maximale hefhoogte 6900 mm
Breedte 2.39 m
Draaicirkel 3.93 m
Rijsnelheid, met / zonder lading 40 km/h
Motor, merk Deutz
Motor, type TCD 3.6 Stage V
Motor, vermogen 100 kW

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division

"*" betreft noodzakelijke velden

Adres*
Beschrijf uw aanvraag en specifieke wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk alstublieft.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Meer weten? Neem contact op

Marco Stapel

Accountmanager - Light Equipment Division